2777
2789
خو ظرفیت ندارید، اگه ممنوع بود گزینه آقایان برا ثبت نام نمی ذاشتن خاله_زنک_نباشیم#  

یه سری قوانین نا نوشته هم وجود داره اینجا جا و احترامی برای شماها وجود نداره

حلالم کنید و خدانگهدار   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی خودت حذف کنی زمانی که یک عمر سختی پسرت بزرگ کنی بعد . پسرت زنش بدی  زنش بیاد تورو ح ...

کسی نمی خواد پسرشونو ازشون دور کنه راحت باشن دست از سر ما بردارن از زندگی ما حذف بشن

حلالم کنید و خدانگهدار   

به عنوان خواهرتون یک راهنمایی کنم اقایون رو 🌹

شاید باورتون نشه ولی این گرفتاری بین عروس و مادر شوهر یا عروس و خواهرشوهر شاید ۹۰ درصد برگرده به رفتار آقایون 

آقا با سیاست خودش باید کاری کنه که بینشون اختلاف نیفته 

مثال عرض کنم

محبت و احترام به همسر باید به اندازه ی کافی باشه بعصی خانم ها از کمبود محبته که حسادت میکنن

یا اینکه مسائل خصوصی منزل رو مخصوصا نقطه ضعف خانم رو اصلا پیش خانواده خودشون مطرح نکنن همین باعث کینه ی خواهر و مادرشون میشه و با عروس ناخوداگاه بد میشن 

سعی کنید اخلافتون رو خودتون حل کنید برای درد و دل به یک دوست اگاه و عاقلتون پناه ببرید 

واقعا زندگی برای خودتون سخت میشه 

خانواده ی ادم از سر دلسوزی و حمایت پسر با عروس بد میشن

سیاست یعنی از خانومت تعریف کنی در عیابش خوبیهاشو بگی پیش مادرت اونوقت معجزه ی رابطه رو میبینید 

این کارها برای خانمهاهم هست درمقابل همسرشون هیچ فرقی نداره 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
حسادت کردن و فتنه گری در زندگی دیگران چیزیه که الان بیداد میکته و توی زنها میتازونه.که اصلا نداره. ه ...

همه عاشق مادرشون هستن و عاشق چشمش کوره 

حلالم کنید و خدانگهدار   

در ضمن نقطه ضعف خانواده ی خودشونم پیش خانمشون مطرح نکنن از خواهر و مادرشون بد نگن پیش همسر تا چهارچوبای احترام نشکنه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اگه میتونی خودت حذف کنی زمانی که یک عمر سختی پسرت بزرگ کنی بعد . پسرت زنش بدی  زنش بیاد تورو ح ...

الان ادما فقط خودشونو میبینن. تبرج اخرالزمانی دیگه چه شکلی میخاد بشه؟ همین ادم که الان به مادر شوهر یا پدر زن گیر میده ببین خودش چه افتضاحی در میاد بعدا

چه کار زندگی شما دارند خودتون مشکل دارید. 

از کجا انقدر مطمئنی؟!!!!! مگه خو زتدگی مایی؟!!! تو هنوز نقش عروس نگرفتی احتمالا و مجردی درستع؟ و احتمالا خواهرشوهر هم هستی؟

حلالم کنید و خدانگهدار   

دلم واسه زن اینجور مردا میسوزه، از همین الان بدون اینکه رفتار مادرش با زنشو ببینه، شمشیرو از رو بسته داره از ننش حمایت میکنه، خدایا به داد دختر عزیز و نازدونه ی مردم برس...