2777
2789

ببند کمرتو با شکم بندی روسری چادری چیزی و برو زیر پتو و پاهاتو جمع کن تو شکمت یا حالت ۴ دستو پاشو...بعدم سه چهار روز مونده ب پریودی این غذاهارو نخور اصلا دردی حس نمیکنی تو پریودی:سبزی خوردن..گوجه..خیار..حبوبات..هندونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیر شکم سرده یک چیزی سرد گذشته اینکار زیر دلم

تووخونه یعنی استامینوفن نداری ..... 

ولی اگ هل داری دم کن بخور خوبه .... با چای بعد کمرت رو ببند  پاهات تو شکمت جمع کن . نفس کشیدنت رو منظم ...من خودم ب شخصه اگ دوتا هیوسین نخورم دردم نمیفته .. من موقع پریودی میمیرم واقعا .... چون دردم ب حدی زیاده ک جیغ میکشم .... همزمان گلاب بروت بیرون روی هم میگیرم 

زیر شکم سرده یک چیزی سرد گذشته اینکار زیر دلم

خب همون حالت 4 دست و گا شو لباس گرم 

شکمت گرم نگه دار من خیلی اینجور شدم تجربشو دارم... باید رحمتو گرم نگه داری ک خونریزی روون شه دل دردت کم میشه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
گورجه و حیار خورم الان نفس کشیدن برام خسته ازبس درد دارم

همون قلنج کردی کسی نیست ی دمنوش بده بهت 

پاشو ی آب‌جوش درست کن دمنوشی چیزی بخور چوب دارچین هل هرچی داری بخور زعفرون

تربت امام حسین ؟ خاک بریزه تو دهن بچه ؟  

خاک بریزه نه اندازه نوک سوزن تبرکی

نحوه استفاده اش اگر میپرسی که بدونی سرچ کن تو نت هست اگرم دنبال بحثی شرمنده حسش نیست 😊

دم زایمان منم تو رو خدا دعا من برا داداشم دعا کن سریعتر اسباب ازدواجش محیا شه اسمش امیرحسین ی دختر ...

الهی_آمین# 🙏🏻

الهی خواسته ی دلت با صلاح خدا یکی بشه

داداشت هم همینطور عزیزم .

وای ممنونم گلم خیلی خوبی .خیلی نگرانم .دارم ب  لحظه زایمان نزدیک میشم .همه خوشحالن من داره اشکم از ترس هر روز درمیاد

از رو پستت اسکرین شات گرفتم مرسی

گورجه و حیار خورم الان نفس کشیدن برام خسته ازبس درد دارم

گلم خو گوجه و خیار سردیه کاش نخورده بودی .

گرمی بخور .یکم ک بهتر شدی تونستی پاشی حلوا درست کن تو هل و دارچین بریز و بخور.گرمیه

لامصب هرچی ام  میخوریم سردی هست

خاک بریزه نه اندازه نوک سوزن تبرکی نحوه استفاده اش اگر میپرسی که بدونی سرچ کن تو نت هست اگرم دنبال ...

برا امضات هم صلوات فرستادم گلی .

قدم پسر گلت مبارک باشه

چند وقته زایمان کردی طبیعی یا سز😭

باورت میشه نمی تونم از جام پاشم خیلی درد دارم

اره باورم میشه چون خودم کشیدم.

ب محض بهتر شدن برا سری بعدت مفنامیک اسید بخر قبل از شروع دردت بخور میبینی ک چقدر شدت دردت کمتر میشه .

تو باورت میشه دکتر سه تا قرص داده بود از درد از هرکدوم دوتا میخوردم؟

ینی ۶ تا یکجا.وای چ بد بود الان ۸ ماهه باردارم درد پری یادم رفته

خاک بریزه نه اندازه نوک سوزن تبرکی نحوه استفاده اش اگر میپرسی که بدونی سرچ کن تو نت هست اگرم دنبال ...

برام جالب بود اخه بار اول شنیدم ... اخه میگن تربت برای بیمار خوبه .

البته من بچه شیر دادن قبول ندارم  دروغ چرا ...

چون کسی ک شیر میده باید چیز مقوی بخوره ک اولا خودش بدنش تقویت شه .

دوما بدن بچه جوون بگیره 

.ما چی میخوریم تو این گرونی ...سیب زمینی ....

از همه چی افتادیم . فقط حرص و جوش ک میخوریم ... ادم ب نظرم میخواد شیر غم و غصه بده بچش نده همون شیر خشک بده بهترع .  طب سنتی میگ مادری ک شیر میده چون از کلسیم بدن مادر،بچه داره استفاده میکنه 

مادر در روز حداقل باید دو لیوان شیر بادوم بخوره  تا کلسیم بدن مادر کم نشه و دچار ریزش شدید مو نشه . اما ما تو این گرونی ....

اره باورم میشه چون خودم کشیدم. ب محض بهتر شدن برا سری بعدت مفنامیک اسید بخر قبل از شروع دردت بخور م ...

مبارک گلم سه ماه میشه لک بینی دارم پیش پریوت و به پریوت خستم کرده هیچ وقت درد نداشتم این بار ایجوری شدم