2777
2789
عنوان

قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 36 پست
قرصا ضد بارداری باعث رشد سینه میشه  

جدی یعنی الان من مشکلی ندارم و عادیه؟ادامه بدم قرصو تا پریم تنطیم بشه یا ن؟

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
تو نت سرچ کن دکتر طب سنتی توی قم باید باشه ب نظرم ولی این قرص رو الان قطع نکن سی رو ک کامل شد بع ...

چشم این دفعه کامل میخورم و دیگه نمیخورم واسم دعاکنید منم مامان بشم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو با پزشک‌مشورت کن

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
نه قطعش نکن باید حتما تا روز اخر بخوری ولی بعد از این هر دکتری ک خواس این قرص رو بده قبول نکن و بگو ...

نمیدونم چرا اعتقادی ب طب سنتی ندارم😑

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نمیدونم چرا اعتقادی ب طب سنتی ندارم😑

راستش منم نداشتم ولی داماد ما سنگ صفرا داشت با طب سنتی کاملا رفع شد .

طب سنتی فقط بدیش اینه که نتیجه اش رو بعد از دو ماه میبینی همین وگرنه کاملا قطعیه

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤

درد سینه ات از عوارض این قرصه منم این مشکل اومد سراعم بعد خوردن این قرص رفتم سنو فهمیدم کیست سینه گرفتم بخارایی قرص

درد سینه ات از عوارض این قرصه منم این مشکل اومد سراعم بعد خوردن این قرص رفتم سنو فهمیدم کیست سینه گر ...

وای خاک عالم ن کیست نیست اینو میدونم چون بعداز خوردن این قرص الان حدود ۵روز که سینم حس میکنم بزرگ ترشده

والا گیج شدم یکی میگه عوارض قرصه سینت بزرگ میشه یکی میگه بخور خشاب کاملشو دیگه نخور یکی که میگه کیسته خاک توسرم کاش اصلا تایپیک نمیزدم😫😫