2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با کیست ۱۲ سانت  درمویید حامله شدم  اصلا هم خبر نداشتم علتشم  مصرف کلومیفن بود 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

دوستان من تخمدان پلی کیستیک داشتم بدون دارو کل کیستام از بین رفت دکتر گفته بود باید وزن کم کنم تا بتونه برام لاپاراسکوپی کنه وکیستا رو بسوزونه گفت تخمدان پلی کیستیک اصلا درمان نداره فقط با دارو کنترل میشه وزن کم کردم یه استاد تغذیه بهم یه حلوا رو یاد دادن ۹ماه مصرف کنم وصبحناشتا پاکسازی کنم با اب هویج وکرفس من انجام دادم هفته گذشته رفتم سونو گفت هیچ اثری از کیست نیس کاملا از بین رفته ولی من شکر رو حذف کردم اصلاح تغذیه کردم حالا اگر دوست داشتید طرز تهیه حلوا رومیذارم واستون اگر نتیجه گرفتید دعام کنید

سلام دوستان

برای درمان عفونت و کیست و فیبروم برای زنان راه حل قطعی و۱۰۰درصدی دارم.

اینقدر تضمینی هست و امتحان شده هرکسی استفاده کرده۱۰۰درصد نتیجه گرفته

شماهم میتونید امتحان کنید اگه جواب نگرفتین هزینتون بهتون برگردونده میشه(۱۰۰درصد میگیرین انشالله من اطمینان دارم به این محصول) به جای هزینه های هنگفت برای دکتر که اونم درمانش ۱۰۰درصدی نیست

🔮شیاف چهل گیاه💁🏻‍♀️

✅برای درمان انواع کیست ها

✅فیبروم ها

✅میوم

✅مشمیه

✅عفونت های قارچی و زنانه قدیمی و ترشحات بد بو

✅از بین برنده خارش و بوی بد واژن

✅از بین برندگی چسبندگی رحم

✅ گرم نگه داشتن رحم و اماده سازی برای باروری...

خدایا هرگاه دلم رفت تامحبت کسی رابه دل بگیرد،تواورا خراب کردی!خدایا،به هرکه وهرچه دل بستم،تودلم راشکستی!عشق هرکسی رابه دل گرفتم تو قرار از من گرفتی!هرکجا خواستم دل دردمندم راآرامش دهم،درسایه امیدی وبخاطر آرزویی،برای دلم امنیتی به وجود آورم،تو یکباره همه را برهم زدی!ودرطوفان های وحشتزای حوادث رهایم کردی تا هیچ آرزویی دردل نپرورم...توچنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم وبه جز تو آرزویی نداشته باشم و جز توبه چیزی یا کسی امید نبندم وجز درسایه توکل به تو آرامش و امنیت احساس نکنم...خدایا تورا براین همه نعمتت شکر میکنم
میشه گلم طرز تهیه حلوارو لطف کنید

۴قاشق ارد جوانه گندم،۳قاشق پودر چهل گیاه،۲قاشق هفت تخم تمیز،دو قاشق پودر مغز گردو یا کنجد  

ارد را تفت داده بمدت ده دقیقه بعد بقیه مواد را اضافه کرده وتفت میدهیم چند دقیقه که تفت خورد شعله رو خاموش کنید وپس از سرد شدن دولیوان اب سرد اضافه کنید وهم بزنید دوباره شعله را روشن کنید وهم بزنید تا به غلظت کاچی برسد بعد از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید واز روز سوم پریود تا هفتم پریود صبح ناشتا بعد از خوردن یک لیوان اب گرم یک استکان از حلوا را گرم کرده با عسل یا شیره انگور شیرین کرده ومیل کنید ودوساعت بعد از حلوا از خوردن سردیجات وترشی ولبنیات خودداری کنید بمدت نه ماه این روش را ادامه دهید ان شالله نتیجه میگیرید  

حلوا را بمقدار گفته شده درست کنید برای یک دوره کافیست هر ماه تازه درست کنید چون بیشتر از یک هفته ماندگاری ندارد