2777
2789
عنوان

کسایی که دوست دارن تو اکیپ باشن بیان😁

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 160 پست
به تو چه 😏 😂😂😂😂😂خیلی خوبه حرص دادنت😍😛😂😂😄😅

😆😆😆😆😆😆😆😐😐😐😐😐

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از خانوما گفت بهش کاردستی دادی😐ناراحت شدم حالا واقعا شبیه کاردستی بود؟ 😂

نه خیلی قشنگ و خوب بود 😉

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
یه گروه کو نی نی سایتیم که توی امضامون اسم گروه رو می‌نویسیم همو گم نکنیم 

آهان منو هم تگ کن بی زحمت 😍

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
بامنی؟؟😂😂 مرسی عزیزم😘❤ استارتر امروز میگه

آره عزیزم با جفتتون بودم 😆😆😆😆😆

آهان منو هم تگ کنید 😍😍😍😍

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
گل گفتی 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

مثه یه بلبل گفتی 😆😆😆😆😆

جواب عاااااالی دادی 😆😆😆😆😆

غنچه بودی شگفتی 😆😆😆😆😆😆

آره عزیزم با جفتتون بودم 😆😆😆😆😆 آهان منو هم تگ کنید 😍😍😍😍

😂😂آها

باشه گلم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
مثه یه بلبل گفتی 😆😆😆😆😆 جواب عاااااالی دادی 😆😆😆😆😆 غنچه بودی شگفتی 😆😆😆😆😆😆

😂😂😂😂😂😂😂همش را شامل میشه 😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
مثه یه بلبل گفتی 😆😆😆😆😆 جواب عاااااالی دادی 😆😆😆😆😆 غنچه بودی شگفتی 😆😆😆😆😆😆

😂😂😂😂اییییییی نامردا

نه بابا خیلی بچه با جنبه ای 😂😂😂😂😂من الان انقدر بهش گفتم از اینا 😂😂😂😂

اره باجنبه ها رو خیلی دوست دارم 😍😍😍😍😍

اینجا میام مزه پرونی میکنم بعضی ها ناراحت میشن سریع از تاپیک فراااار میکنم 😆😆😆😆😆

اره باجنبه ها رو خیلی دوست دارم 😍😍😍😍😍 اینجا میام مزه پرونی میکنم بعضی ها ناراحت میشن سریع از ت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂آره بابا ولی من مزه رو می پرونم چماق برمی دارم قبل اش🙅🙅🙅 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂همش را شامل میشه 😂😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅

😆😆😆😆😆😆😆😆

دیشب تا صب تویه آبنمک خوابیده بودم دست خودم نیست درکم کنید 😆😆😆😆😂