2777
2789
عنوان

درگیرظاهر..میکائیل

952 بازدید | 83 پست

خیلی وقته ک خیلی جاها و خیلی از آدم ها فهمیدند  که هیچ چیز در بیرون وجود ندارد و همه چیز درون خود ماست...

ولی متاسفانه ما هنوز درگیر ظاهر و بیرون هستیم

بیاییم هرشب یه زمانی رو برای مرور رفتار روزانه‌مون اختصاص بدیم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما همونی که چشمات خیلی خوشگله😭😭😭من درگیر ظاهر شمام هنوز

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
واااااا .....🤔 شفا#  

بابا چشمای ایشون زیباست واقعا 

مگه حرف بدی زدم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
وای اره مخصوصا پسرا ببخشیدا بعضی ازپسرا همش‌دنبال ریختو قیافه ادمن‌اخه یه اخلاق خوبی یه مهربونی ای.. ...

بیاییم از امروز از خودمون شروع کنیم...جامعه ی ما نیاز به فکرکردن و قدم برداشتن داره...چندسال باید بگذره که بدونیم اون چیزی که مهمه درون انسانه نه ظاهرش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز