2777
2789
عنوان

کادو روز مرد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادکلنشو گرفتم ۳۲۰۰ پول دادم اصله 

باریک باریک  

من سال قبل خریدم ادکلنشو 450

امسال قیمت کردم خیلی گرون شده نسبت ب قبل 

ولی خب هنوز تموم نشده

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
از كجا ميخرين روژا يا ميثم عطر ؟ 

متوجه نشدم من از عطرفروشی شهرمون گرفتم 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
باریک باریک     من سال قبل خریدم ادکلنشو 450 امسال قیمت کردم خیلی گرون شده نسبت ب قبل&nb ...

اره عالیه بوشو دوس دارم 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ادکلنش ۳۲۰۰

يادش بخير اونموقع كه ميشد رفت روژاا خريد 😅 ميكالف بلك مي گرفتم

يني رو دست نداره ب نظرم بي نظيره

دوسالي ميشه كه نميشه سمتش حدود پنج م شده ميخىام ي قيمت مناسب ترشو پيدا كنم مثل اون ب دلم بشينه 

كمتر كسي يه فيلم هشت ساعته رو نگاه مي كنه،اما خيليا يه سريال هشت قسمتي رو مي بينن!!همه خوبياتو يه جا واسه كسي رو نكن.....
يادش بخير اونموقع كه ميشد رفت روژاا خريد 😅 ميكالف بلك مي گرفتم  يني رو دست نداره ب نظرم بي نظ ...

من اصلا عطر باز نیستم قبلا ورساچه میزدم ولی اینجا یبار پرسیدم ادکلن خوب میخوام یکی گفت گودگرل عالیه رفتم دیدم راست میگه خوشم اومد خریدمش😊

من اصلا عطر باز نیستم قبلا ورساچه میزدم ولی اینجا یبار پرسیدم ادکلن خوب میخوام یکی گفت گودگرل عالیه ...

منم ميرم امتحان ميكنم مرسي ♥️✋️😘

كمتر كسي يه فيلم هشت ساعته رو نگاه مي كنه،اما خيليا يه سريال هشت قسمتي رو مي بينن!!همه خوبياتو يه جا واسه كسي رو نكن.....
يادش بخير اونموقع كه ميشد رفت روژاا خريد 😅 ميكالف بلك مي گرفتم  يني رو دست نداره ب نظرم بي نظ ...

من قبلا سفیر میرفتم اما خیلی وقته دورشو خط کشیدم قیمت عطرا وحشتناک زده بالا

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
من قبلا سفیر میرفتم اما خیلی وقته دورشو خط کشیدم قیمت عطرا وحشتناک زده بالا

اره دقيقا من خيلي وقته اصن نرفتم خريد همه برندها الكي گرون شدن چ عطر چ لوازم ارايش

منم ميرم امتحان ميكنم مرسي ♥️✋️😘

🌹🌹♥️