واقعا متاسفم که داره میشه سال ۱۴۰۰ما هنوز میگیم سفیدا بهترن با سبزه ها مگه به رنگ پوسته کسی اخلاق نداشته باشه زیباترینم باشه مفت نمی ارزه پسری که دنبال این چیزاست رو باید بریزیش دور
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
خوب کسی سفید نباشه میتونه خودشو سفید کنه مثلا به نظرم پسرا دختر هایه سبزه رو دوس دارن😊
کاش وقتی یکی سواد حرف زدن نداره حداقل شعور خفه شدن رو داشته باشه... هرچیو که خواستم دارم هرچیم که بخوام به دست میارمدوستان خواهرم گاهی با کابری من میاد سایت پس اگه میبینید بعضی کامنت هام تناقض دارن تعجب نکنید
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
خودتو دوس داشته باش پسری ک عقلش تو چشه ب درد نمیخوره
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
این چه حرفیه عزیزم ؟اولا که سبزه عالیه ونمکی من خودم خیلی دوست داشتم سبزه بودم دوما چرا میگی پسرا دوست دارن؟مگه مردا خودشون کامل وهمه چیز تمومن که ما زنای بیچاره هی باید ازخودمون ایراد بگیریم