2777
2789
دیروز رفتم خونه بابام اینها میبینم یک مجله ایده ال توی خونه است برداشتم نگاهی بندازم بابام میگه یه عکس تو این مجله است اینقد شبیهته !!!!!!!! بعد عکس خودمو که برنده کمپین رکسونا شده بودم رو تو صفحه آخرش نشونم میده و با هیجانننن میگه بین بابا چقدددد شبیه توست ؟ همسری هم ذوق زده از دیروز تا حالا تو همه مجله های موفقیت میگرده و عکسمو به خودم نشون میده !!!!!!!هستی هم مجله ایده آل رو برده مدرسه امروز !چققققدر اطرافیانم آسون خوشحال میشن!داداشم ک انگار بار اوله عکس منو دیده هی نگاه میکرد به عکسه هی نگاه میکرد به خودم !مثل پلیس ها ! دوستشوننننن دارم
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
جه جالب.ولی چی حس خوبی داره و ادم کلی دلش میخواد به همه پز بده.منم وقتی شاگرد اول میشدم همین حس رو داشتم و جایزه ام رو به کل فامیل نشون میدادم.
  فرشته ها همیشه وجود دارن.اما بعضی وقتا بال ندارن.بهشون میگن دختر....      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یحنی واقعنی خودتی؟ کوش بزار لینکشو بریم ما هم ببینیم
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
جالبش اینجاست که برای من اصلا مهم نبودو توا ین دو ماه اصلا دنبالش نبودم ولی نمیدونستم برای اطرافیانم هم مهم است !!!!! گاهی نمیدونی دوستانت چقدر نیاز دارند که به تو افتخار کنند و تو نا دیده میگیریشان ...و گاهی نمیدونی چقدددددر مهمی برای عزیزانی که برایت مهمند ...
اونی که شال کرم و داره و کنارم هم مجری برنامه با مانتوی صورتی که چه عرض کنم سرخابی وایساده .....گفتن بخندین همه با پرستیژ به زور لبخند زدن من غش رفته بودم ....عکسم خراب شد !!!!!!!!!!!!