2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه نیتت صافه الان برا من نذر کنی زمان هم‌بدی .؟ بهم‌بگو چی نذر کردی خودم‌ان شالله بچه دارشدم ادا ...

عزیزم فکرم پیشت بود یه چی یادم افتاد چندوقت پیش  یکی اینجا تاپیک زده بود که عمو و زن عموش بچه دار نمیشدن با طب سنتی بچه دار شدن در حد معجزه بوده براشون خودشم میگفت بعد بچه ی اولم بچه دار نمیشدم که با طب سنتی مداوا شده اونم با داروگیاهی جنسیت بچه اشو خواسته دارو دادن پسر شده من خودم مجردم ولی آبجی یکی از دوستام بچه دار نمیشه ازش شماره رو گرفتم بدم به دوستم بده خواهرش که روم نمیشه عنوان کنم قسمت بود به شما بگم خواستی درخواست بده بدم بهت

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
من کل چله رو نایب گرفتم ۱۵۰😕 یبار برا ازدواجم که خانوادم راضی نبودا ابدا  یباز بزای شفای بیم ...

حاجت گرفتی ؟ اهان گفتی روز نهن و ی بارم دوماه بهد حاجت گرفتی اره؟شماره نایبتو نداری؟

[QUOTE=177304963]چرا من نایب تو سایت نیستا از بچه های سایت گرفتم شمارشو 

دوست عزیز تاپیکهای قدیمی را بخونین ببینید سر چند نفر را کلاه گذاشتن

گروه نایبان صلواتی و آیت الله حق شناس معتبره 

البته شاید هم کسانی هم تو این سایت باشن که واقعا انجام بدن ولی دیگه انقد تعداد کسانی که کلاهبرداری کردن زیاد بوده نمیشه به کسی اعتماد کرد