2777
2789
چطوری نذرکنم ؟ واسه بعد که حاجت گرفتم‌پخش کنم یا الان پخش کنم بین‌مردم ؟

نه بعد حاجت روایی پخش کن 

من خودم همیشه هرنذری که بخوام بکنم مدت میدم بهش حالا درست یا غلط به نظرم نذر و ختم باید زود جواب بده فکرکن یه نذر بکنی یه سال بعد حاجت روا بشی نمیدونی واسه کدوم نذره 

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
قرص بلد نیستم بخورم چجوریه عوارص نداشته باشه

نه عزیزم قرص نخور ۵و ۶ روز هست دیگیا بده همسرت 

یا مادرت یا خواهرت یا هزینه پرداخت‌کن بده نایب برات بخونه عوارض مصرف هورمون بیشتر از این‌چیزا هست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بعد حاجت روایی پخش کن  من خودم همیشه هرنذری که بخوام بکنم مدت میدم بهش حالا درست یا غلط به ...

میشه نیتت صافه الان برا من نذر کنی زمان هم‌بدی .؟

بهم‌بگو چی نذر کردی خودم‌ان شالله بچه دارشدم ادا میکنم 

خوندنش سخته .من از اون موقع که حاجت گرفتم هر وقت بخوام‌نذرکنم ندر میکنم‌نایب صلواتی بشم . ولی خب با ...

من فک میکنم بیشتر مراقب بودن سخته اره؟

گفتی چی ندر میکنی؟نایب صلواتی چیه؟

من فک میکنم بیشتر مراقب بودن سخته اره؟ گفتی چی ندر میکنی؟نایب صلواتی چیه؟

نذر میکنم که مثلا فلان‌اتفاق بیافته .نایب بشم رایگان واسه کسی که‌مثلا عادت هست بخونم ۱روز دو روز حالا هر چند روز که نذر کردم 

میشه نیتت صافه الان برا من نذر کنی زمان هم‌بدی .؟ بهم‌بگو چی نذر کردی خودم‌ان شالله بچه دارشدم ادا ...

فدات بشم عزیزم من یه بنده ی گناه کارم چی بگم بهت گلم 

عزیزم من چله حق شناس گرفتم ۲بارحاجت گرفتم یبار روز نهم یبار ۲ماه بعدش ایشالا توام حاجتتو بگیری اما چون بقیه غیبت میگردن چله من باطل میشد مجبور شدم نایب بگیرم هردوبار نایب برام انجام داد حتما چله روانجام بده صددرصد نتیجه میگیری حاجت محال گرفتم من امیدوارم یه روز تاپیک بزنی که حاجتتو گرفتی

عزیزم من چله حق شناس گرفتم ۲بارحاجت گرفتم یبار روز نهم یبار ۲ماه بعدش ایشالا توام حاجتتو بگیری اما چ ...

قربونت برم شما نایبت کی بوده؟

بعد حاجتت در چ حدی بود میشه تقریبا بگی؟

عزیزم من چله حق شناس گرفتم ۲بارحاجت گرفتم یبار روز نهم یبار ۲ماه بعدش ایشالا توام حاجتتو بگیری اما چ ...

فرقی نمیکنه عزیزم نائب هم باید همه ی این چیزا رو رعایت کنه غیبت نکنه اگر نائب هم بگیری باید خودتم رعایت کنی من تو کانال تلگرام آیت الله حق شناس دیدم و گوش دادم خودش ویس گذاشته بود

میگم تو چله هات فقط ی نیت میکردی؟ اخه من میخوام دوتا سه تا نیت کنم 

فرقی نمیکنه عزیزم نائب هم باید همه ی این چیزا رو رعایت کنه غیبت نکنه اگر نائب هم بگیری باید خودتم رع ...

اع ،اره منم ی چندتا ویس گوش دادم ولی هنوز ب اون ویسی ک شما میگی نرسیدم گلم 

فردا دنبال میکنم 

من موندم اخرش خودم انجام بدم اون چندروزو بدم نایب یا کلا بدم ب نایب

اخه عقدم بچه هم ندارم وقت خالی زیاد دارم میتونم با حوصله هرروز انجامش بدم 

فردا باید فکرامو بکنم ک از ۴ شنبه شزوع کنم یا بدم ب نایب

اع ،اره منم ی چندتا ویس گوش دادم ولی هنوز ب اون ویسی ک شما میگی نرسیدم گلم  فردا دنبال میکنم&n ...

خودت انجام بده میگی که وقتم داری اون چندروزم خدا بزرگه بالاخره خواهر مادر هم میتونه بخونه

خودت انجام بده میگی که وقتم داری اون چندروزم خدا بزرگه بالاخره خواهر مادر هم میتونه بخونه

از الان باهاشون طی کنم یا نزدیک همون روزا بهشون بگم؟

اره نهایتا شماره نایبم دارما میتونم بهش زنگ بزنم برام چله بخونه

راستی خواهر همون حاج آقایی که تو کانال چله رو توضیح داده هم نائب میشه شماره تماس تلفن ثابت گذاشتن سوالم داشتی میتونی بپرسی