2777
2789
هر ماه فولیکول بالغ داشتم  همین ماه گذشته 10تا hmgزیر جلدی زدم سه تا فولیکول 19داشتم ولی پریود ...

منم مثل تو بودم فک میکردم مشکل از منه هرماه کلی امپول ۳  ۴ تا فولی باردار نمیشدم اما زهی خیال باطل نگو شوهرم مشکل داشت من اونهمه قرصو امپول هورمونی ریختم بدنم

شوهرم رف عمل واریکوسل کرد ماه بعدش با اولین اقدام باردار شدم

منم مثل تو بودم فک میکردم مشکل از منه هرماه کلی امپول ۳  ۴ تا فولی باردار نمیشدم اما زهی خیال ب ...

الهی خدا واست نگهش داره 

رفته آزمایش اسپرم سالمه 

منم رفتم آزمایش خون ،یکم تنبلی دارم که با این دارو ها هر ماه فولیکول خوب داشتم و تخمدانام فعالن 

واقعا نمیدونم مشکل کجاست...

انقدر دلم گرفته ...

این ماه قرار بود برم عکس رنگی ولی از دوا و دکتر خسته شدم 

گذاشتم ماه دیگه برم ،منتظرم پریود شم و بعد پاکیم برم

شوهر تو مگه آزمایش نداده بود همون اول؟

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی خدا واست نگهش داره  رفته آزمایش اسپرم سالمه  منم رفتم آزمایش خون ،یکم تنبلی دارم که ...

ممنون گلم ان شاءالله قسمت همه منتظرا

اهان.. چه بدونم والا ولی از خدا میخوام بزودی نی نی بیاد تو دلت و مثل من راحت بشی❤

ممنون گلم ان شاءالله قسمت همه منتظرا اهان.. چه بدونم والا ولی از خدا میخوام بزودی نی نی بیاد تو دلت ...

مرسی گلم 

برام دعا کن ،نی نی داری دعات میگیره...

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...