2777
2789
اخه ته همشون یه جعبه شکلات و یه خرس و نهایت ی لاک بود چه ایده ای خاصی داشت؟

عزیزم شما میگی از یک ماه قبل تاپیک ولنتاین میزنن منم گفتم شاید دنبال ایده و نظرن.‌‌..خب یه سریا با همون یه دونه لاک خوشن شما ناراحتی؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هفته پیش روز زن بود شورشو درآوردن با تاپیکاشون الان ولنتاینه بازم دارن شورشو درمیارن هفته بعدی روز ...

بخدا دقیقا منم

شوهرم برام طلا گرفت هم روز زن 

هم ولنتاین

ولی یه بار هم نگفتم اینجا

اخه ج کاریه

ولنتاین دیگه چیه ،ولنتاین برای خارجیاس اینجا ایرانه و ماهم ایرانی با فرهنگ خودمون نه فرهنگ اونا ....

خدایا دلگرم بودن به تو آنقدر خوب است ،که هر ناامیدی را امیدوار میکند...
اگه شما به یه جعبه شکلات حسادت میکنی و یه یه هرس دلیل نمیشه همه رو  مثل خودت ببینی اکی؟

والا من از خوشحالی دیگران ناراحت نمیشم و عصبانی نمیشم مثل شما

کسی ک از خوشحالی دیگران ناراحت و عصبی میشه ، غیر از حسود نامی دیگ نداره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

دیگه خرسو اوجولات حسودی نداره گلم من شوهرم مانتو مجلسی و پول بهم داد خدا میدونه جار نزدم ندید بدید بازی در بیارم😒😒😏

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
وا ب شماها چه .... هر کسی یجوری خوشه قرار نیست همه مثل شما فق، بیان انرژی منفیشونو اینجا تلنبار کنن. ...

گیس گیس کشی چوس ناله خیانت بزاری بگن خدارشکر مااین بدبختیا نداریم..شادی کادو بزاری از حسادت........

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
پس چرا من ذوق میکنم کسی خوشیشو نشون بده و عکس بذاره😐

چون شما حسود نیستی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من پریشب گرفتم😀😀

کلی هم ذوق کردم.. 

یه جعبه داد بهم توش شکلات و قبل و گاو و عروسک روسی و ادکلن و...... 

و یه بلوز خوچل 

اما خودم هیچی نخریدم 😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
کادو نگرفتی معلومه ها 🤣🤣🤣

😁

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

نظرت چیه تاپیک بزنیم (میخوام طلاق بگیرم)(امروز با شوهرم کتک کاری کردیم)(شوهرم بهم خیانت کرده)؟

حالتون با خوشی دیگران بد میشه؟

نرین توی تاپیکهای ولن

نامه فدایت شوم نفرستادن واستون

زورتون نیاد

اگ هم اعصابتون از جایی دیگداغونه به دل خوشی های هر چند کوچیک بقیه حسادت نکنید

التماس-تفکر#  

i con love four days❤spring🌼summer🌾autumn🍁wwinteror not maybe three days:)yesterday👈today👇tomarow👉 what aboyt tow days😞day and night🌌no!😐one day is enoygh👌ever day💕...💞i love you ever day💞 هر نسیمی كه نصیب از گل و باران ببرد🍃می تواند خبر از مصر به كنعان ببرد🔛آه از عشق كه یك مرتبه تصمیم گرفت:❤یوسف از چاه درآورده به زندان ببرد🔗وای بر تلخی فرجام رعیت پسری😯كه بخواهد دلی از دختر یك خان ببرد👸ماهرویی دل من برده و ترسم این است🙊سرمه بر چشم كشد، زیره به كرمان ببرد👀دودلم اینكه بیاید من معمولی را🙋سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد💆مرد آنگاه كه از درد به خود میپیچد😪 ناگزیر است لبی تا لب قلیان ببرد🚭شعر كوتاه ولی حرف به اندازه ی كوه🗻باید این قائله را "آه" به پایان ببرد😔شب به شب قوچی ازین دهكده كم خواهد شد🐐ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد!🐺