2777
2789

من فک کردم یادش رفته برام بگیره خداحافظی کرد رفت سرکاربعد چندقیقه اومد بااینا😍😍👇محصولات مراقبتی پوستن از برند کره ای چینی بیواکوا ونزن لانبنا بریلی🥺من باورم نمیشه عاشقشونم یکمم لوازم ارایشی قرص کلاژن..گفتم خدشحالیموباشماهم درمیون بزارمhttps://uupload.ir/files/5876_۲۰۲۱۰۲۱۴_۱۴۵۳۳۱.jpg

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

یه لحضه فک کردم بندو بساط داروخونه زده ب جیب اومده

خلاصه مبارک..

💜...."𝐁𝐓𝐒°__"자신의 영웅이 되십시오.                             وقتی نقطه میدم..... ینی درمقابل شراتون عاجزم و سخنی ندارم پ گیرندین....حاجی تن ماهی خوردی فاز کوسه نگیر ناموصن:/        کاربرقدیمیم اسممو بگم قدیمیا میشناسن باور میکنی بکن نمیکنی به کبدم!  هم ره اخلاقم گوهه حصلمم همیشه تخمیه پ اگ میخای شرریپ بزنی نزن حجی حوصله بحث ندرم! حرفمومیزنم موافقی لایک کن مخالفی به غولوزنجیر نبستنت روم ریپ بزنی! پ یاعلی  فایتینگ 🤚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه بیشتر شبیه تبلیغاته😂😜💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

مبارکت باشه عزیزم

همیشه خوشحال باشی

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

چه تبلیغ زیر پوستی ای 

عجب ایده ای

احسنتم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
یه لحضه فک کردم بندو بساط داروخونه زده ب جیب اومده خلاصه مبارک..

وای عاشقشونم

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

مبارکت باشه عزیزم

حالا لازم بود مارکشونم‌بگی۰😂

فان#  

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
چه تبلیغ زیر پوستی ای  عجب ایده ای احسنتم

زرشک .اینم یه موج منفی نه گلم هبچ تبلیغی نیست خیلیها از این برندها ناراضی بودن بچه ها شما نخریدا خیلی چرتن خیلی..خوب شد اخه چراانقد بدجنسین موج منفی.اصلا من پیج اینستای تگ کرد 

مبارکت باشه عزیزم حالا لازم بود مارکشونم‌بگی۰😂 فان#  

گفتم نگم الان میگن چین اسم مارک اینا..خدارسکر ایرانی نیستن خدارشکر نگفتم خواستید پیج بهتون معرفی کنم خدایاااااشکرت

من عاشق محصولات مراقبتی پوست و ارایشی بهداشتی ام😍😍

وای منم حتی کلی دستگاه مراقبتی هم خریدم اتو پوست چکش سرد گرم دستگاه لیزر خال.دستگاه هیدرودرمی...حالامارکشون نمیگم نگن تبلیغه

تبلیییییغ

😑🤦‍♀️خداانشالا قسمت شماهم بکنه ازاین تبلیغات

وای عاشقشونم

وای من میمیرم برای این چیزا 😍😍😍😍مبارک باشه 

کلاژن سازت چه مارکیه عزیزم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤