2777
2789
عنوان

بچه ها چشم زخم واقعیت داره؟ 😟بیاین یه چیزی بگم🤕🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعیت داره ولی ن اینکه هر اتفاق بدی از چشم خوردن باشه!

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

من اول اعتقاد نداشتم بعدها اعتقاد پیدا کردم....یه روزی دوستم خونه ما اومد گفت که خیلی با سلیقه این وسایل بوفتون خیلی تمیز و قشنکه ..وقتی که رفت بوفه ریخت پایین من دوساعت هنگ بودم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ببین چشم زخم حقیقت داره ممکنه اصلاخودتون،خودتون روچشم کنید پس به کسی بدبین نباش

چهارقل،آیة الکرسی وصدقه یادت نره

صدقه که هرروزبده

ماشاءالله لاحول ولاقوة الابالله العلی العظیم روهم برای خودتون زندگیتون و...بخونید(بااعراب کامل تونت هست)

من خودم این جمله رونوشتم خوشگل زدم به درب یخچال هرروزمی خونیم

من الان چشم خورده هستم انقدر گفتن چه خوشگلی الان شبیه عنتر شدم شوهرم میگه کم به خودت برس چش نخوری 😣😖😖

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

ی فامیلمون چشش شوره نسبت به همه

همه هم میدونن

ولی هرررزبار میاد خونمون

همش تعریف میکنه به به چه چه میکنه

همون لحظه یا ی چیزی میشکنه یا چیز دیگه...

همش اسفند و و ان یکاد و اینا هم میخپنیم فایده نداره

یبار لیوانامون شکست

یبار مامانم گفت خداروشکر ازهمه چی سالمم

فردا ش ک رفتن مامانم فکش آسیب دید تا یسال هیچی نتونست بخوره و هزارتا عمل کرد

و هزاراااان بار اتفاق افتاده

نمیشه گفت نیاید خونمون که....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گم گشته ای میان گمگشتگان.