2777
2789

آویزان-نباشیم#  

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ایراد از توعه! :) کسی رو بخواه ک اونم تورو بخواد! تو انقدر دنبال این پسر بودی که اصلا وقت نکرده برگرده نگات کنه! ولش کننن!!! یه مدت ولش کن و خودت رو به بهترین حالت ممکنت برسون؛ مطمئنننن باش مث چی می افته دنبالت 😊❤️

منتهی اول از همه کلاااا بی خیالش شو! از ذهنت اصلا بندازش بیرون و فقط به خودت و سرمایه گذاری رو خودت فکر کن تا پیشرفت کنی😀❤️ باورکن خییییلی پیگیر تر از الان تو برمی گرده سراغت 😄❤️

دختری قوی باش که خودش با انتخاب ها و اعمالش، زندگی‌اش رو می‌سازه!😎🖤 عضو گروه قرمز😇❤️ وزن 22.بهمن.99: 82.200 👈🏻 26.بهمن.99: 81.200 😍😀 وزن هدف: 51❤️💕 امروز بیست و دو بهمنه؛ از همینجا قول ک برای اهدافم تمام تلاشم رو بکنم!🖤(کنکور و سلامتی)
یعنی واقعا  بی محلی کنی برمیگردن؟؟؟

موضوع بی محلی کردن نیست.شما میگین براش تلاش کردم محبت کردم و فلان من دقیق نمیدونم کاش یکم بیشتر توضیح بدی.محبت تو بیشتر از اون بود؟تو بیشتر زنگ میزدی خبر میگرفتی نگران بودی؟انقدر تو زندگیت مهم بود که همه چیز رو به خاطرش تعطیل کنی و مرکز زندگیت باشه؟

موضوع بی محلی کردن نیست.شما میگین براش تلاش کردم محبت کردم و فلان من دقیق نمیدونم کاش یکم بیشتر توضی ...

دیگہ ھم نمیخوامش، چون دو تا طلاق داشت ، من خودم مجرد، فقط بخاطر ظلمایی کہ بھم کرد دوست دارم برگردہ قھوہ ایش کنم

2790
2778
2791
2779
2792