2777
2789
دعوامون شد به مامانم توهین کرد منم گفتم دیگه یه لحظم نمیتونم تحملت کنم 

اوه آدم بد دهن که کلا اشتباه ادامه دادن ... کسی که بلد نباشه یک خانوم رو چطور آروم کنه بجاش بخاد با فوش بددهنی جلو بره کار خوبی کردی ... انقدر پسر خوب هست نمونش خود من 😆😆😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رل دارم ولی سینگلیو میپسندم نمیدونم چجوری جدا شم خیلیم دوسش دارم خیلیم دوسم داره ولی دلم برا سینگلی ...

اخ گفتیا

🤦🏻‍♀️منم اینجورم

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
اوه آدم بد دهن که کلا اشتباه ادامه دادن ... کسی که بلد نباشه یک خانوم رو چطور آروم کنه بجاش بخاد با ...

عه پسری 😂فکر کردم دختری 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

اره دقیقا درسته حرفت قبول دارم کلا طرز فکر دهه هشتادیا عوض شده ... البته فکر کنم یجور سازگاری با شرا ...

برای اینکه خرج زندگی رفته بالا و شوخی نیس 

کلا هممون بی انگیزه شدیم ولی بستگانمون شوگرددی گرفت خیلی موفقتره حالام ازدواج نکرده دختر خرابی نیس فقط به فکر پول و درآمده 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
😐😐😐😐😐

وا به مرد سن بالای ۳۰ گرایش دارم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
برای اینکه خرج زندگی رفته بالا و شوخی نیس  کلا هممون بی انگیزه شدیم ولی بستگانمون شوگرددی گرفت ...

واقعا هتروکرومیا هستی😍

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

برای اینکه خرج زندگی رفته بالا و شوخی نیس  کلا هممون بی انگیزه شدیم ولی بستگانمون شوگرددی گرفت ...

درسته شرایط باعثشه وگرنه خوب دختر پسر تو رنج سنی هم همچیز محیا باشه با هم حتی ازدواج هم میکنن ولی ....

واقعا هتروکرومیا هستی😍

اره گلم