2821
2789
عنوان

ارز دیجیتال e2c

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 19 پست
خوبه پول زیادی ندادیم ،جاریم همه رو تشویق میکرد بیایین بخرید سود میکنید و اینا ،نگو هرمی بوده 

اگر بخوای بفهمید ارزی اصلا وجود داره یا نه چه در کارگزاری بایننس چه اصلا هر جایی دیگه  در سایت tradingview.com  بروید  در قسمت ticker  اسم آن ارز را بزنید  اسم هر ارزی که در کدام صرافی یا کارگزاری هست نیست، چه قیمتی است را نشان می ده. کلا از اسمش هم پیدا بود خیلی اسم بی مسمایی بود. اما اون عکسی که دوستان گذاشتند تصویر یه کیف پول بدون موجودی بود. قبل از پول دادن چند مدت تحقیق کنید برای هیچ چیز  عجله نکنید داره قیمتش با سرعت بالا می ره مفت شده و فلان.

سلام در مورد ارز e2c تحقیق  کردم در آپ coin stat (نصب کنید و اسمش را سرچ کنید) رتبه ۸۱۹۵ را داره فوق العاده نقدینگی پایینی داره  ماهانه یا هفتگی چند بار شاید گردش داشته باشه. و در حال حاضر  هر سکه آن  ارزشی معادل 0/002869 دلار داره .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام در مورد ارز e2c تحقیق  کردم در آپ coin stat (نصب کنید و اسمش را سرچ کنید) رتبه ۸۱۹۵ را دار ...

ااا قربونت برم من واسه زحمتی که کشیدید ،پس وجود داره همچین ارزی ،حالا شاید یه روزی ارزشمند بشه،احتمالش هست به نقر شما؟

ااا قربونت برم من واسه زحمتی که کشیدید ،پس وجود داره همچین ارزی ،حالا شاید یه روزی ارزشمند بشه،احتما ...

تو فکر بودم نکنه اطلاعاتی که دادم اشتباه باشه، ولی خب نقدینگیش پایینه  نمی دونم چند خریدید چه حجمی اما سوال مهم اینه که جای امنی هستند یانه الان باید دید اینهایی که خریدید کجان ،  وقتی یه رمزارزی را می خری باید در کیف پول مجازی امن نگه داری کنی، باید در کیف پولی باشند که رمز ورود آن را به کسی نداده باشی. بعضی کیف پول ها رمز ۱۲ کلمه ای داره. 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792