2821
2789
ماشالا ۲۰کیلو!!!! تو میتونی

ارع

من خودم خواستم بشم۵۴

اون گف اگه من ۲۰ کیلو 

چرا تو ۴ تا؟

توام ۸ تا کم کن بشی ۵۰😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هميشع توى فكره اون يدونه اى حتى اگع واست بكنم٩٩تا كارم😕

برا بعضیا ارع😐

سخنانت گهر بارع😐

برا بعضیا ارع😐 سخنانت گهر بارع😐

من دُرر و گهر ميريزم تو سررررررريع جمع كن😐

خدافظى بوده جوابع سيليت

زدى بد شيكستى دلو براى كى؟؟؟؟؟💔

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من دُرر و گهر ميريزم تو سررررررريع جمع كن😐 خدافظى بوده جوابع سيليت زدى بد شيكستى دلو براى كى؟؟؟؟؟ ...

در و گهره دیگه؟!🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چیز دیه نباشع🤣

برای عنتر طوریا😑

در و گهره دیگه؟!🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چیز دیه نباشع🤣 برای عنتر طوریا😑

😆اين يكى ع اون اهنگاييع كع معرفى كردم

گفتم بگو چند من نازتو ميخرم....

حالع خرابتو ميخرم.....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
الکی بگو باشه ولی کار خودتو بکن😅

😂😂😂😂😂😂

اگع کم شم بد نیس

میترسم فقط صورتم اب شه🤦🏻‍♀

😆اين يكى ع اون اهنگاييع كع معرفى كردم گفتم بگو چند من نازتو ميخرم.... حالع خرابتو ميخرم.....

سایتو اف شم همه رو دان میکنم