2777
2789
عنوان

یکی بگه این شوخیه من هنوزم باورم نمیشه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 34 پست

چراشما اینجورید برات ارزش قاعل نشده که بهت پول داده من اینجور ادمیو روسرمم میزارم .حتما باید خرس قرمزو عکس و خودنمایی باشه.شاید واقعا وقت نداشته.بنظرم اگر مشکلت فقط اون عکس خرسه کاملا در اشتباهی

از سقف لحظه هایم یاد تو میچکد اگر باران بند آید ازاین خانه خواهم رفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين دروغ بود ديگع

نخوندي مگه تا اخرش؟؟😂

همشم ميگفت برين تاپيكاي قبليمممم من ٣ تومن ٣ تونن براش خرج ميكردم

بعد ميرفتي تاپيكاي قبليش ميديدي خبري نيست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هومم منم بودم تو این تاپیک مردم زدع ب سرشون

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
والا من خودم به شوهرم گفتم نری خرسو چرت و پرت بخریا پولشو بده خودم😂😂😂 والا

منم دقیقا همین حرکتو زدم الانم پول دوتا مانتو و لباسو دارم حداقل نه که خرسو نوتلا😑😑

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋

حالا من بخاطر بارداری یه ماه بود عر میزدم نمیزاشتن پیتزا بخورم دیروز کادو ولنتاین شوهرم ی پیتزا سفارش داد برام اوردن تا ی هفته خر کیفم ب خدا

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍