2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی نمیشه

پوست خودته صاحب امری شاید دوستداشته باشی اصلا اسید بپاشی بهش یا با اسید رو پوستت ویترای بزنی ب من چ 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
ببخشید یه کرم برای از بین بردن خط اخم معرفی میکنید بیزحمت یه کرم هم برای بستن منافذ پوست معرفی میکنی ...

کرم برای خط اخم میتونید از کرم لیفتینگ لدروا استفاده کنی مامانم میزنه خیلی بهتر شده تغریا ۷۰٪چروکاش رفته حتی لبخند و اخمش 

برای منافذ یه کرم جوابگو نیست چونکه منافذ طبیعت پوسته حالا چون پوستتون چربه بزرگ شدن و قابل رویتن 

اما این کارا موثره: 

نزدن کرم پودر و پنکک 

شستشوی صورت با صابون گیاهیی من خودم کاج و مریم گلی لدورا رو دارم راضی ام 

زدن تونر من سینره رو دارم راضی ام 

آبرسان که مال من لدوراس 

رز واتر تهیه کنید بذارید تو قالب یخ یخ بزنی به پوست بکشید موثره 

و در اخر یه دکتر طب سنتی حرفه ای برید ن عطاری سر کوچه ها دکتررر باشه برای چربی پوست و احتمالا تپلی تون میتونه کمک کنه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
کرم برای خط اخم میتونید از کرم لیفتینگ لدروا استفاده کنی مامانم میزنه خیلی بهتر شده تغریا ۷۰٪چروکاش ...

ببخشید من رو گونه هام چروک افتاده و یکی از چشمام هم زیرش خط افتاده خیلی اذیتم میکنه چشمام یکی نیستن، شما چی پیشنهاد میدین؟

ببخشید من رو گونه هام چروک افتاده و یکی از چشمام هم زیرش خط افتاده خیلی اذیتم میکنه چشمام یکی نیستن، ...

بیشتر رو همون سمت نمیخوابی شب ها؟ 

آفتاب چی بیشتر ب اون سمت نمیخوره ؟ 

بیشتر رو همون سمت نمیخوابی شب ها؟  آفتاب چی بیشتر ب اون سمت نمیخوره ؟

نه تو آفتاب نمیرم،ولی خواب سعی میکنم به پهلو نخوابم،ولی بازم نمیشه بعضی موقع ها میخابم اصلا دیوونم کرده هم چروک رو گونه هام ،هم چشمام تاب تا شده همش جلو آینه ام

نه تو آفتاب نمیرم،ولی خواب سعی میکنم به پهلو نخوابم،ولی بازم نمیشه بعضی موقع ها میخابم اصلا دیوونم ک ...

توجه نکن خیلی 

ماساژ صورت با روغن های گیاهی عالیه 

اگ توان مالی شو داری گواشا یا جید رولر تهیه کن اگ ن با دستم خیلی خوبه