یکی از چیزایی که آدم ها باید یاد میگرفتن اینه که اگه از مطلبی خوشت نمیاد ازش رد شو مجبور نیستی جواب بدی. کسی مجبورت نکرده اظهار نظر کنی و اگه مطلبی گذاشته میشه برای مخاطب خاص خودش گذاشته میشه و مخاطب خاص خودشو هم پیدا میکنه. این که تو خوشت نمیاد دلیل نمیشه هر نظر چرتی بدی، نخود# هر آش نباشیم :) مرسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در جریان تاپیک یا پست خاصی که بخاطرش تاپیک زدین نیستم
ولی اگه اینجوری باشه هرکی میاد هرچی دلش میخواد میگه و هرکی هرکی میشه
وقتی حرف غیر عرفی زده میشه باید بهش تذکر داد تا حرف غیر عرف زدن باب نشه
أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾ آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو میتوانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان میبری بیشتر آنان میشنوند یا میفهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
اگه منظورتون سایته سایت تبادل نظره عزیزم شما نمیتونی نظر بذاری و بگی من اجازه نمیدم کسی جوابمو بده ...
گاهی وقتا واقعا از طرف بیشتر ماها حرف می زنید... 🌹
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...
آدم سوال رو از کسی میپرسه که بلد باشه جواب بده.... دیگه اضافه نمیکنه لطفا اونی که حالیش میشه جواب بده....!!!!!!! بلد نیست یا حال نداره یا خوشش نمیاد مجبور نیست چیزی بگه...
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...