2777
2789
عنوان

خواهرم متولد 83 هست بعد الان پیشم نشسته 😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 147 پست

امان از دهه ۸۰ دیا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بعضی شهرستانا اینجوری ان، خواهر شوهر منم متولد هشتاده فروردین دومین سالگرد ازدواجشه قبلشم سه سال عقد ...

😐😂😂😂😂

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷۵ 😑هرچی خانواده ها گفتن کوچیکین گوش ندادن 

حرف بزرگترها یه چیز دیگس خدایی از سر تجربه میگن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
الله اکبر از این جور آدما  از اینجور رفتارا

😂😂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من متولد ۷۰ دم مجردم😁😁 اونهفته یه خواستگار داشتم خیلی رک گفت نه خودم نه‌بابام توان سرویس طلا یا ح ...

شماکیفیت براتون مهمه قصدتون یک عمرزندگیه این دهه هشتادیه میخوان فقط وفقط شوهرکنن تاجوبزارن روسرشون

بنظرم ربطی به دهه هشتادی یا چیزای دیگه نداره...

من خودم هفتادیم....با اینکه توشهر نسبتا بزرگی هم بودیم ولی خیلیا رو میدیدم عقد میکردن همون سن پایین...

حتی دهه ی شصت هم ایطور داشتنه...هرکسی مسیرش با دیگری متفاوته....

ممکنه دوستاش هر کدومشون دلیل داشته باشن واسه کارشون...

بنظرم همین که بهش یاد بدی کاری به زندگی مردم نداشته باشه وسرش تو کار خودش باشه بهترین گزینه ست...راه هر کسی با دیگری متفاوته...شعار نمیدم...ولی حقیقت محض اینه که نباید چشمش به زندگی دیگران باشه...

یعنی پسفردا دوستاش بخوان جدا بشن این هم هی میره ببینه چه اتفاقی افتاده.‌‌...بهش یاد بده سرش تو کار خودش باشه همین.

الله اکبر از این جور آدما  از اینجور رفتارا

برام دعا کن یه ادم حسابی بیاد

حداقل متوسط باشه اخلاقشم خوب باشه😞😞

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
داداش منم ۱۷ سالشه گیر داده یه دختر ۱۴ ساله شمالی رو میخواد😖😖😖😰میگه اگه نگیرینش خراب میشم

آخ آخ یاد داداش خودم افتادم از ۱۸ سالگی زن میخواست مارو بیچارههههه کرد آخرشم ۲۸ زن گرفت 

متاسفانه باید بگم برنامه ی شما تازه شرو شده هر ۶ ماه یکیو میگ ک میخواد و اشک ک خونواده رو درمیاره

There is GOD💚💚💚   ..