2777
2789
عنوان

دوست متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست

اگر بخواد واسه تو دسیسه درست کنه چی بعدم بگه دوست پسرش براش خریده قبول نکن به هیچکس نمیشه اعتماد کرد حتی خواهر چه برسه به دوست

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

خیلی راحت میگم این خط قرمز منه و چون دوست ندارم کسی برای خودم انجام بده برای کسی هم انجام نمیدم

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.

دوست صمیمی من شوهر داشت دوس پسرم داشت اول اهمیت نمیدادم میگفتم زندگی خودشه به من که اسیب نمیزنه شوهرش دوبار فهمید تا طلاق رفتن و برگشتن الان بچه ۴ساله داره همچنان با پسرا میپره منم یکساله کلا دورشو خط کشیدم جواب تلفنشو از هر ۴تا یکیشو جواب میدادم تا کم کم قطع کردم ارتباطمو باهاش 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
منم خبر نداشتم اینجوری هست 🤦🏻‍♀️

اللن که میدونی ببر بهش بده لطفا بگو شوهرم فهمیده دعوام کرده که این مال کیه دستت منم مجبور شدم بهش بگم بذار بترسه خودشو جمع کنه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته