2777
2789
عنوان

بیاین زن دوم باشیم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 35905 بازدید | 468 پست
با انگشت خوشگلت لایک کن

با انشتای زشتم لایک کردم.

میگم قضیه اون آوا خانومی ک برات تاپیک میزد چی بود؟😂

اکیپ داری مگه😅

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

همچین ارزویی نکن هیچوقت   یه موقع دیدی ازشانس  بدت خدای نکرده این یکی دعات گرفت

باور کن اینقدر بدم از کار خونه میاد و متاسفانه شوهرم وسواسه و مجبورم کار کنم که حاضرم این اتفاقا بیفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهره تو ماشینش نشسته بود و داشت میروند سمت خونه با خودش گفت بازم باید برم چشمم بیفته به قیافه درهم ...

دیگه ته داستان لو رفت .زنا باید در هرحالی درربهترین حالتش باشن که اغایی تونبونش هوا نره😒حتی درحال مرگ

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..

بروزرسانیم سوخت😂

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

تموم میکنی‌یا نه؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

۱۳۲نفز توی تاپیک آنلاینن

اسی_بچکون#  

بچکان_لعنتی_را#  

زود#  

تند#  

سریع#  

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
مرد چند وقتی بود به یه زن امروزی و شیک و پیک اشنا شده بود با خودش گفت حالا بذار برم یه سر به اون بز ...

به به چشمم روشن صبونه هم میخواستتت تیر بخوره نکبت😅

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه چیزی هم به اسم ورد هست که میتونین قبلش اونجا بنویسین و اینجا بذارین سریع.  حتی اگه ورد نداش ...

پیمام های ذخیره شده تل دیگه از این راحت تر  

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
دیگه ته داستان لو رفت .زنا باید در هرحالی درربهترین حالاش باشن که اغایی تونبونش هوا نره😒حتی درحال م ...

آره والا 

حالا اگر اون مرد می میمون باشه و بگندو و پرپشم و دندون زرد 

زن حق خیانت ندارع 😏فقط مرد حق داره

اً

واقعن الان کسی هست صب زودپاشه صبونه بده شوهرش طفلی شوهرمنکه ازاین شانسانداره 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری