2777
2789
عنوان

بیاید بگید کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست
ن شریتیت داره نه برنامه های معمولی. باید حتما یکی از اطرافیانم گوشیش ایفون باشه تا برنامه هاش بهت بخ ...

نمیدونم گیج شدم خودمم تازه گوشیمو گرفتم ولی خو ب درد نمیخوره

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
نمیدونم گیج شدم خودمم تازه گوشیمو گرفتم ولی خو ب درد نمیخوره

بنظرم شیائومی از همه بهتره

یه دختره قوی هرگز کم نمیاره و نمی بازه شاید یه روزه کامل تو تخت خوابش بمونه یا یه مدت بخواد تنها بمونه اما قوی تر از قبل برمیگرده💪♥️🖇من از خیلی چیزا گذشتم از خیلی دردا عبور کردم از سختی های زندگیم با موفیقت رد شدم. بهای سنگینی پرداخت کردم تا به امروز تبدیل بشم به یه دختره خودساخته و قوی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن شریتیت داره نه برنامه های معمولی. باید حتما یکی از اطرافیانم گوشیش ایفون باشه تا برنامه هاش بهت بخ ...

نه حمله کردم نه چیزی فقط پرسیدم چرا همین 

به‌تنهایی گرفتارند مشتی بی‌پناه اینجا
بنظرم شیائومی از همه بهتره

شیائومی دارم الان ک میخام عوض کنم

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
چرا

چون اولا باید گوشی دست دوم بگیری که گوشی خوب و کم‌کاری گیرت نمیاد 

دوما که آپدیت نمیگیرن و طراحی قدیمی دارن هم ظاهری هم سخت افزاری هم نرم‌افزاری 

ارزش اون هزینه بالا رو ندارن

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
a31 کسی نداشته؟؟؟ به نظرتون خوبه؟

خواهرم a31s داره خیلی راضیه خیلی خوبه 

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..
چرا میخای شیائومی بفروشی؟

نوت ۹ خیلی هنگی و نابوده