2777
2789
عنوان

زن شاهرخ استخری

| مشاهده متن کامل بحث + 7152 بازدید | 234 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رازش پوله عزیزم 

قبل و بعد زایمان ورزش و تغذیه مناسب و برنامه ریزی شده داشته باشی هیکلت خوب میمونه خراب نمیشه زیاد 

واسه پوستشم محصولات پوستی و کارای کلینیکی گرون انجام میدن خب 

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
مگه میشه یه خانم کیلیپس نزنه آخه؟ کیلیپسای من همشون از 10 سانت به بالا هستن همه دوستامم میزنن

دوستاتم همون پارک خودت میان؟🤣

شوخی#

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خوبه دیگه  مامان منم همینجوریه  الان همه ی دوستاش میبیننش میگن خوشبحالت  تازه ماما ...

من مامانم تپلیه 🙊🙈😃عمه‌هام اینطور بودن ۷ شکم هم زاییدن تکون نخوردن 😑😂😂👌👌تنها خوبیش تو سن بالا هست 

😳 اونا ک دیگه اصلا مُد نیست... موهاتون کم پشته؟!    هر جور کلیپس میزنید فقط مواظب باش ...

اصلا منو با کیلیپسام میشناسن همه

بخصوص کیلیپسای حجیم و بزرگم

کاملا پف میکنن روی سرم و مشخص هستن

مگه میشه یه خانم کیلیپس نزنه آخه؟ کیلیپسای من همشون از 10 سانت به بالا هستن همه دوستامم میزنن

شوخی میکنی؟؟؟؟؟

خدایی از چ دهه ای اومدی افتادی اینجا؟

چرا فقط تو کلیپسیا رو میببینی؟!!!!!

من حتی کلیپس تو مغازه هام دیگه نمیبینم😐

واقعا که بدون کیلیپس اصلا یه جوریه خانما باید کیلیپس بزنن همیشه ربطی به دهه و طمان و سال و مد ندا ...

خب شما بزن 

شما راضی دوستات راضی ...

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز