2777
2789
انشرلی دیگه عزیزم @mahkombsokt    

هردوتاتون به شدت خوشگلین😍😍😍

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
چون دوست پسرت بهش توجه میکنه فکر میکنی از تو خوشگلتره.... ولی اسی تو انتخابت یه کم تامل کن

مه عزیزم باهااش صحبت کردم قضیرو بهم گف اما چون فامیلیم قسمم داد به کسی نگم قضیه هم اینکه جاریم داره به شوهزش خیانت میکنه اینا میخوان مدرک جمع کنن به حرفاش شک نکردم چون خودم با چشمم دیدم خیانتشو ولی نگفتم به کسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا میگید عکس بزار شبه کسی نیس .همه جمع شدن یدفعه ای 🤣

چند خط متن بنویس بیا پایین بعد عکس بذار که ریم زدن مشکل پیش نیاد روش دبگه ام داره حال ندارم توضیخ بدم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
حدس زدم بابا خودت خشکلتری تو ظریفترو جذاب تری به خدا😩😩😩😩به چه زبکنی بگم

نهههههه😢😢

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
تاپیک ترکید ☹میگم چرا من اونو اونقد خوشگل میبینم 

نمیدونم شاید سلیقه ها متفاوته عمه من کپیشه  45 سالشه و فقط میگیم چشمای زیبایی داره 

من خودم صورتهای استخونی و خیلی بیشتر می‌پسندم تا گرد 

هردوتاتون به شدت خوشگلین😍😍😍

دیدیش اونو 😢قشنگ عروسکه 

فداتشم من تو خودتم خیلی نازی۰😍😘

انشرلی دیگه عزیزم @mahkombsokt    

آنشرلی کی بید😁😁😁

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
نمیدونم شاید سلیقه ها متفاوته عمه من کپیشه  45 سالشه و فقط میگیم چشمای زیبایی داره  من خو ...

اره سلیقه رو قبول دارم😁

آنشرلی کی بید😁😁😁

ی تیکه ماه😍😍