2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چشمای ثمین قشنگ تره منه بدبخت مژه ندارم ثمین رو پلک هاشم داره در میاره دیگه😑💔

اگه ثمین شبیه مامانت باشه

پ مامانت شباهتی به روسا نداره که

البته ببخشا رک میگم

اگه شبیه آبجیت باشه

چهره ی معمولی فک کنم داشته باشه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
هشکیمی بینمیسنا

هه والا 😁😁چسی زیاد داره این دوست من

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اگه ثمین شبیه مامانت باشه پ مامانت شباهتی به روسا نداره که البته ببخشا رک میگم اگه شبیه آبجیت باش ...

منکه گفتم بور نیست

هیکلش به روسا رفته

سایه خدادادی داره

لباش 

دماغش عملی

با چشماش درشته و مژه های پر

#سیاوش_یزدانی💙
اگه ثمین شبیه مامانت باشه پ مامانت شباهتی به روسا نداره که البته ببخشا رک میگم اگه شبیه آبجیت باش ...

اره خواهرش شبیه خودشه 

مامان من سفیدو بورو چشم رنگیه بهش میگن شبیه روسایی 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤