2777
2789
عنوان

ببین چقده داغونم... 💔

143 بازدید | 7 پست

Man bahat ghahram

ندارمت... 

ولی تولدت مبارک... 🙂

با هرکی هستی خوش باشی... 💔

نمیدونم بازم میتونم بغلت کنم یا نه... 

دستای سردتو بگیرم یا نه... 

ولی دوستت دارم هنوز

خیلی زیاد

دلم تنگ میشه واست

بیشتر از چیزی که فکرشو کنی

راستی

بعد از من ای کاش تورا هرکس ک عاشق شد بمیرد... 

چه زشته عشق... 

تولدت.مبارک#  

دلتنگی💔#  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

این اهنگ عالیهههههههههه

من هرگز در زندگی راهنمایی نداشته ام.کسی مرا تربیت فکری و روحی نکرده است.هر چه که دارم از خودم دارم و هرچه که ندارم همه آن چیزهایی است که می توانستمداشته باشم، اما کجرویها و خودنشناختن ها و بن بست ها نگذاشت... بدی های من به خاطر بدی کردن نیست.به خاطر احساس شدید خوبی های بی حاصل است...همیشه سعی کرده ام مثل یک در بسته باشم تا زندگی وحشتناک درونی ام راکسی نبیند و نشناسد...ما فقط می توانیم حسی را زیر پایمان لگد کنیمولی نمی توانیم آن را اصلا نداشته باشیم...نمی دانم رسیدن چیست، اما بی گمان مقصدی است که همه وجودم به سوی آنجاری می شود...بدی های من چه هستند جز شرم و عجز خوبی های من از بیان کردن،جز ناله اسارت خوبی های من در این دنیایی که تا چشم کار می کنددیوار است و دیوار است و دیوار است و جیره بندی آفتاب است وقحطی فرصت است و ترس است و خفگی است و حقارت است...🖤فروغ فرخزاد🖤 این کاربری دست دونفره
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالی عالی عالی .... 

علی نیکنام‌راد : دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛ اسمشم میذاریم دلسوزی ...! مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته ...! لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید؛ میخواهم برای "خودم" زندگی کنم نه دیگران ...
بیشتر ببینید
این اهنگ عالیهههههههههه

فوق العاده 

من دلم تنگه

ی دلخوشی کوچیک 

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
من دلم تنگه واس ی همسفر ساده... 

نه ازت میخوام که واسه من سفر کنی 

نه تو اصن دوست داری ک خطر کنی ... 

میگذرونیم من هر طوری :)

علی نیکنام‌راد : دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛ اسمشم میذاریم دلسوزی ...! مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته ...! لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید؛ میخواهم برای "خودم" زندگی کنم نه دیگران ...
بیشتر ببینید
نه ازت میخوام که واسه من سفر کنی  نه تو اصن دوست داری ک خطر کنی ...  میگذرونیم من هر طور ...

من باهات قهرم

تو فقط فکر خودت بودی و بس