سلام، میخوام دردو دل کنم😔بخدا هروقت میخوام دلمو با این پیرزن صاف کنم انگار بی فایدس، خیلی زبونش تند و شروره، یه وقتایی اینقدر بهت خوبی میکنه محبت میکنه که آدم میگه چقدر زن خوبیه ولی با یه جمله با یه حرف داغونت میکنه😔یعنی تموم محبتای خودشو خراب میکنه تازه منت میزاره، هیچ یادم نمیره تازه اومدن خواستگاریم چون ازآشناهامون بود یکم شناخت داشتیم ولی بابام رفت تحقیق کرد همه میگفتن خانواده خوبی هستن فقط مادرشون خیلی شر و بدجنسه، اونوقت بابای بیچاره من گفت مردم حرف زیاد میزنن بابا تو زندگیتو کن، الان میفهمم چقدر درست گفتن، تازه خود بابامم فهمید چون یواشکی زنگ زد به بابام گفت زیاد خونه پسرم رفت و آمد نکنین زشته☹️چقدر بد بود یادم نمیره خیلی دلم آشوبه الآنم گفتم گذشته ها گذشت اما دیشب باز خانوم یه حرفی راجع به داداشم و زن داداشم زد خیلی بهم برخورد خدایا این آدم بشو نیست، واقعاً با همچین آدمی باید چیکار کرد؟ میخوام قطع رابطه کنم نمیشه شوهرم میگم گناه داره تازه من نرم اونجا اون خیلی رو داره هی میاد خونمون، بخدا به شوهرم گفتم من دیگه جواب میدم بهش به درک بهش بربخوره ولی دوست ندارم ریختشو ببینم واقعاً باید چیکار کرد با همچین آدمی؟🙄تو رو خدا راهنماییم کنید خسته شدم، ممنون.