2789

سلام، میخوام دردو‌ دل کنم😔بخدا هروقت میخوام دلمو با این پیرزن صاف کنم انگار بی فایدس، خیلی زبونش تند و شروره، یه وقتایی اینقدر بهت خوبی می‌کنه محبت می‌کنه که آدم میگه چقدر زن خوبیه ولی با یه جمله با یه حرف داغونت می‌کنه😔یعنی تموم محبتای خودشو خراب می‌کنه تازه منت میزاره، هیچ یادم نمیره تازه اومدن خواستگاریم چون ازآشناهامون بود یکم شناخت داشتیم ولی بابام رفت تحقیق کرد همه میگفتن خانواده خوبی هستن فقط مادرشون خیلی شر و بدجنسه، اونوقت بابای بیچاره من گفت مردم حرف زیاد میزنن بابا تو زندگیتو کن، الان میفهمم چقدر درست گفتن، تازه خود بابامم فهمید چون یواشکی زنگ زد به بابام گفت زیاد خونه پسرم رفت و آمد نکنین زشته⁦☹️⁩چقدر بد بود یادم نمیره خیلی دلم آشوبه الآنم گفتم گذشته ها گذشت اما دیشب باز خانوم یه حرفی راجع به داداشم و زن داداشم زد خیلی بهم برخورد خدایا این آدم بشو نیست، واقعاً با همچین آدمی باید چیکار کرد؟ میخوام قطع رابطه کنم نمیشه شوهرم میگم گناه داره تازه من نرم اونجا اون خیلی رو داره هی میاد خونمون، بخدا به شوهرم گفتم من دیگه جواب میدم بهش به درک بهش بربخوره ولی دوست ندارم ریختشو ببینم واقعاً باید چیکار کرد با همچین آدمی؟🙄تو رو خدا راهنماییم کنید خسته شدم، ممنون. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بر.باعث.بانی.اول.اخرش#   لعنتتت

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل من همه میگفتن مادشوهرم خیلی خطرناکه و اذیت میکنه تو گشم نرفت تا الان ک موهاوم سفید کرد وزندگیمو داغون خودمو شوهرمو آواره و زندگیمو کرد سوژه حرف برا مردم.

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

یه گوش در یه گوش دروازه 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
بیشتر ببینید
فقط باید نترس و پرو باشی تا در مقابل خانواده شوهر روانپریش نشی

اره باید یکی گفتن دوتا بگی ولی من نمیتونم نمیدونم چرا دل کسیو بشکنم خوابم نمیبره عذاب وجدان دارم درصورتی بلایی نمونده سرم در نیارن

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
جالبیش اینه بعضی مادرشوهرا معتقدن فقط اسمشون بد رفته،وگرنه در طول تاریخ هیچ مادرشوهری کاری با عروس ن ...

نداشته؟ مگه میشه عزیزم تو تاریخچه داریم که مادرشوهرا بد بودن مثل مادر شاه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
اره باید یکی گفتن دوتا بگی ولی من نمیتونم نمیدونم چرا دل کسیو بشکنم خوابم نمیبره عذاب وجدان دارم درص ...

اگر عذاب وجدا میگیری به این فکر کن که چرا مجبور شدی کاری کنی که بعدش عذاب وجدان بگیری؟حتما اذیت کردن و مقصر بودن پس واسه اینجور آدما عذاب وجدانتو خاموش کن