2777
2789
عنوان

لاغری مچ دست

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 19 پست
منم همون ۱۳-۱۴  مث چوب خشک میمونه

دقیقاااا ن ساعت قشنگ مشخص میشه ن النگو 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوشبحالت واقن

مچ دست به استخوان بندی بستگی داره شما چاقم بشی مچ دستت زیاد فرقی نمیکنه من در این حال که نرمالم اما استخوان بندی درشتی دارم نه اونجور که تو ذوق بزنه لاغرم و اندامم زنانه اس اما مچ دستم اینجوریه

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
اطرافیانت درشت نیستن ؟ چون دیدم که میگم آدم رو نرمال بودن خودشم عیب میزاره بخاطر اطرافیان

اطرافیانم همه گوشتی منه بیچاره استخون مچم بیرونه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
مچ دست به استخوان بندی بستگی داره شما چاقم بشی مچ دستت زیاد فرقی نمیکنه من در این حال که نرمالم اما ...

دقیقامشکلم همینه استخون ظریفم..یکم چاق شدم ولی مچ همونجورمونده