2777
2789
ببین رافائل قرمزه بود ( همون عصبانیه ) لئوناردو آبیه بود ( جدی و مصمم بود و رهبر گروهه ) داناتلو ه ...

😂😂خب پس درست گفتم😂🤦‍♀️ولی خدایی کراش بودن ی زمانی واسه خودشونا💚🤓

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من خشن  خیلی دوس😞💔

خشن خوبه💔😉🤞🤞🤞🤞 من ازین مغرورای اخمو جدی که تو خونه خیلی پایه ان خوشم میاد 

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
چن سالته ؟

مهر رفتم تو 20

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤
خیلی گرمی خانم هایی که خیلی گرمن    مرد کچل دوست دارن   (و البته کچل و خشن > امیر ...

اوه اوه تاحالا اينجوري به قضيه نگاه نكرده بودم😂😂😂😂 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
2790
2778
2791
2779
2792