2777
2789
عنوان

من چکار کنم اخه؟😔😔😔

137 بازدید | 13 پست

هر بار بعد نزدیکی من عفونت میگیرم

به شوهرم میگم بهداشتتو رعاین کن که من عفونت نگیرم میگه باشه و میگه تمیزم ولی دوباره میبینم عفونت میگیرم بعد نزدیکی...

بخدا نمیدونم چکار کنم 

من حق دارم که دیگه نخوام باهاش رابطه داشته باشم؟

دوس دارم اصلا ازش جدا شم چون به بهداشتش نمیرسه هر چقدرم بهش گفتم فایده نداره میگه باشه و عمل نمیکنه از طرفیم میدونم نمیذاره ازش حدا شم چون میدونم چه ضربه ای میخره

نمیدونم چکار کنم😔😔😔

. #شوشو-شاشو#  

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاندوم استفاده کنین خو

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

دختر عمه من اینطوری بود هر بار میرفت دکتر دارو میداد خوب میشد دوباره عفونت میگرفت

یه بار دکتر به شوهرشم دارو داد جفتشون خوب شدن دیگه عفونت نگرفت

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
چ حرفا میزنی خب کاندوم بزن  خودت بهداشتت رعایت کن بعدش برو خودت بشور دیگه شوهرت هم ک رعایت میک ...

کاندوم حساسیت دارم

بعدم من خودم خیلی خیلی رعایت میکنم بهداشتو ولی میدونم شوهرم رعایت نمیکنه چند ساله بهش میگم ولی فایده نداره