2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟!!! 🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 19 پست
تاپیکتو خوندم بی رحم رو خوندم بی رحم یعنی بدون رحم(عضو بدن زنها) گفتم یا خدا چه مریضی هایی هست🤣

😐😐😐😅😂😂😂😂😂😂❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسنپ دکتر ....روانشناس آنلاین داره  پول واریز مبکنی و باهاشون صحبت میکنی

الان فقط میخوام با یه نفر صحبت کنم😭😭😭

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
کاملا درک میکنم عزیزدلم....😢 نمی تونین خودتونو از محیطی که ناراحتتون میکنه دور کنین؟مثلا نفهمین او ...

چون توی یه شهر کوچیکیم و خانواده بزرگی داریم قطعا میفهمیم من دیگه انقد شدت این بی احترامی زیاد شده که کلا دارم و خودم کار میکنم ادم حسابشون نکنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز