2777
2789
عنوان

ارتدنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 33 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه به جای ارتودنسی کامپوزیت کرد؟

کامپوزیت خوب نیس بعد ی مدت رنگ دندون کدر میه و اونجوری که ارتودنسی دندونا رو مرتب میکنه کامپوزیت نمیکنه

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
اینا متخصص ارتودو بودن دکتر دتدانپزشک که ارتودنسی انجام میده ارزونتره. ی جا رفتم 9 ولی متخصص نبود

بله درسته. برامنم متخصص. خب وقتی میخاید ارتودنسی کنید متخصص بهتره. آدم اینهمه هزینه میکنه پیش متخصص بره

بله درسته. برامنم متخصص. خب وقتی میخاید ارتودنسی کنید متخصص بهتره. آدم اینهمه هزینه میکنه پیش متخصص ...

اره واقعا.  دو سال اون سیم ها رو تحمل میکنی وقتی باز کردی دیگه تغییر کرده باشی متخصص خیلی بهتره

کامپوزیت خوب نیس بعد ی مدت رنگ دندون کدر میه و اونجوری که ارتودنسی دندونا رو مرتب میکنه کامپوزیت نمی ...

اخه دوست دارم دندونام سفید و به ردیف باشه

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان
اخه دوست دارم دندونام سفید و به ردیف باشه

برای سفیدیش برو جرم گیری بعدش سعی کن چای کمتر بخوری شیر بیشتر. کامپوزیت دندون خودتو  کلی میتراشه خوب نیس 

برای سفیدیش برو جرم گیری بعدش سعی کن چای کنار بخوری شیر بیشتر. کامپوزیت دندون خودتو  کلی میتراش ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان
2790
2778
2791
2779
2792