2777
2789

لایییکککک😁🤩

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس اول بودم حفظیاتم خوب نبود معلمم سخت گیربود وهرکاری میکرد من نمیتونستم سوره کوثرو حفظ کنم تااینکه نصف شبی درکمال تعجب توخواب ازحفظ خوندم🤣آبجیم برام تعریف میکرد میگفت بابامم نصف شب پاشده اسفند برام دودکرده کلی قربون صدقم رفته که دخترم توخواب قرآن میخونه😁🤦‍♀️

درتاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤰🏻🤱برام دعاکنید 
یه بار داداشم از خواب بیدار شد نره غول به زووووور میخواست شلوار لی خواهر کوچیکم رو بپوشه دید اندازه ...

خخخخخ 

منم یکبار کوچیک بودم لباس عروس بچگونه پوشیده بودم بعد شب آویزون کردم تو اتاق بابابزرگم 

اونم شب بلند شده بود پوشیده بودش 

دیگه نمیدونم چجوری تنش رفته بود😂😂😂😂😂😂😂 

.

من نه تب داشتم نه داروی بیهوشی تو بدنم بود و نه مست بودم ولی حدود ۴۸ ساعت اصلااااً نخوابیده بودم بعد همسرم (زمانی که تصمیممون برا ازدواج قطعی شده بود)نتونست شرایطمو درک کنه و گیر داد بریم بیرون رفتیم بعد داشت در مورد مسائل مالی و اینا حرف میزد اون‌موقع آیفون ۶ تازه امده بود بعد گفت الان مثلاً اینو بندازی بشکنی من اصلاً ناراحت نمیشم و برام مهم نیست منم گوشی رو برداشتم و پرت کردم و منهدم شد و بگفته شوهرم کلی هم بعدش خندیدم 🤦🏼‍♀️😅

خخخخخ  منم یکبار کوچیک بودم لباس عروس بچگونه پوشیده بودن بعد شب آویزون کردم تو اتاق بابابزرگم& ...

واااای😂😂😂😂😂

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

پسرم پنج سالشه

یه بار نصف شبی بیدار شد جیشش داشت میریختتت

یهویی رفت فریزر رو باز کرد جیش کرد تو یخچال🤕🤕🤕🤕

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
برادرشوهرم شب عروسیش مست کرده بود رفته بود آبگرمکنو بغل کرده بود .دامادشون رفته بود تو جوب خابیده بو ...

وااااااااااایییی😂😂😂😂😂😂😂😂

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه