2777
2789
عنوان

مسخره کردن افراد با تعداد بچه های زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این نظر شماست من اگه میلیاردم بودم حدااکثر دوتا میاوردم اونم بخاطر بچه اول تنها نباشه بچه اولم بخ ...

الان والا اروپاییا اکثرا بالای سه تا بچه میارن مگه عقب مونده هستن پول باشه شرایط باشه چرا نه خیلیم خوبه

البته که حرفتون رو قبول دارم ولی خوب ماسک الان ثروتمند ترین فرد دنیاست . اینم باید بهش توجه کرد😁

بله گلم درسته

منظورم اینه که کسانی که تواناییش رو دارن هرچندتا بیارن هیچ مشکلی نداره

مامان آراد و ماهان😍
الان والا اروپاییا اکثرا بالای سه تا بچه میارن مگه عقب مونده هستن پول باشه شرایط باشه چرا نه خیلیم خ ...

عزیز دلم الان ما چیمون به اروپاییا میخوره دقیقا؟!!

تو این مملکت بچه دار شدن ظلم خییییلی بزرگه 

شُکر 
تازه اینا قدیمی نیستن و همشون امروزی هستن و سنشون بالا نیست

کسی با کسایی که شرایط خوبی دارن کاری نداره ولی اونی که هشتش گروه نهشه چرا باید بچه زیاد بیاره . اصلا حتی یکیشم زیادیه براشون . چندشب پیش یکی تاپیک زده بود که هیچی تو خونه نداریم شرایطمون خوب نیست گفتم تو این شرایط چرا بچه اوردی گفت اخه بدون بچه هم نمیشد که گفتیم یکی بیاریم داشته باشیمش. منطقش از پهنا تو حلق ....

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

چیزی نمیدونم

فقط میدونم درسته ک اینجا همدیگرو نمیشناسیم

اما حرفی نزنیم ک کسی رو برنجونه

یجوری باشیم ک فردا اگ اع سنمون گذشت اومدیم ب عقب نگا کنیم با خودمون نگیم کاش فلان حرفُ نمیزدیم یا دل نمیشکوندیم

همین🤷‍♀️🍀

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤
اوکی گل تو درست میگی همسراشونن😂😂😂😂🤦‍♀️❤

عزیزم راجع به رونالدو خیلی تحقیق کردم

کلا ایشون خانواده رو جور دیگه نسبت به ما میبینه

ایشون همسرشونن مطمئنم

مامان آراد و ماهان😍