2777
2789
عنوان

زایمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 22 پست
مگ بیحسی نزد موقع بخیه زدن؟

تا وقتی خوب بشن بیحس نمیمونه که

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دردش چقده بعد بیحسی 

اگه آستانه ی تحمل درد آدم بالا باشه زیاد نیست

فقط بهتره دستشویی فرنگی استفاده بشه و خوب مراقبت بشه که عفونت نکنه اینجوری زودتر خوب میشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

کسی تجربه زایمان تو بیمارستان قائم مشهد رو نداره؟ 

ا

من ونجا سقط کردم. بیمارستان خوبیه فقط باهاشون بدخلقی نکن چون اونا روزی صدتا مثل ما میبینن. نگران نباش دکتراش خوبن 

ان شاالله سالم بغلش کنی برای منم دعاکن احتمالابرم ارتش یا امام حسین. دعاکن دردام شروع بشه 

1403/5/22مردم
ممنون عزیزم ایشالا هرچی خیره همون بشه برات بسلامتی نی نیتو بغل کنی

هرچی همکاری کنی برای خودت بهتره.منم یه دست دخترم زیر بدنش بود فک کنم طول کشید تااومد اذیت شدم چون تنهاهم بودم کسی نبود دلداریم بده

خوش اومدی نازمامان.😊
آخی چی شد بعدش؟ 

آخرش دختر گلم دنیااومد یه کوچولو زردی داره الانم باباش برده شنوایی سنجی و بینایی سنجی.مامانم اومد کمکم.ولی دردبخیه امونمو بریده انقدی دردمیکنه حس میکنم درداستخون واژن تو بارداری برام تکرارشده.میشورم و خشک میکنم ولی بعد یه ساعت عزق میکنم خیسه نمیدونم چیکارکنم

خوش اومدی نازمامان.😊