2777
2789
چقدر طول میکشه 

تا هیژده سالگی شایدم بیشتر من ک چنساله پدرم درومده هنوزم خوب نشده برو ازمایش بده خونت غلیظ نباشه گرمیجات نخور اب زیاااد بخور عرق کاسنی بخور چهارگیاه بگیر از عطاری بعد صورتت اگ چربه برو یه ژل شستشو واس پوست چرب بگیر من هیدرودرم میزنم عالیه بگو محلول اربترومایسین یا کلیندامایسین ب جوشات بزن هر شب با پنبه فرقی نمیکنه جفتشم دکترا تجویز میکنن هرکودومی بگیری اوکیه ... شبام زود بخواب تا صبح زود بلند شی خیلی رو پوست تاثیر داره نیوه اینا زیاد بخوور اینایی ک میگم نریزید سرم ک از خودت تجویز نکن فلان من پوستم تو این راه کنده شده با تجربه ام صد درصد جواب میده ببین رعایت کن فسفود شیرینی نخور اگ بخوری بدتر میشی میشی یکی مث من ک مجبور شدم قرص راکوتان بخورم جوشام رف ولی موهام ریخ چون اب بدن و میکشه این قرص هر دکترییی هم ک بری اگه رعایت نکنی غذاخوردنتو اخرش بهت مجبور میشه راکوتان تجویز کنه تو فست فود نخور همش چیزای سردی بخور ک کَبِدتو قشنگ شستشو بده عرقیجات عالیه ژل و محلول یادت نرع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هیژده سالگی شایدم بیشتر من ک چنساله پدرم درومده هنوزم خوب نشده برو ازمایش بده خونت غلیظ نباشه گرم ...

مرسییییییییییییییییییییییییییییییی     چقدر بلوغ بده