2777
2789
عنوان

ساده تر و بدبخت تر از مردهای ایران دیدید تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 79 پست
[QUOTE=176758575]بنظرم خودتون جواب خودتونو دادین شما خوشتون میاد بخواین برین خارج از کشور تو این سن ...

مرد چی در مورد اون چ نظری دارین🤔🤔

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

اقایون هم بیجا میکنن بدون اجازه ی همسرشون سفر برن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=176758575]بنظرم خودتون جواب خودتونو دادین شما خوشتون میاد بخواین برین خارج از کشور تو این سن ...

تف به همه ی مردها 

نظر# شخصی# خودمه#

نظر شخصیتو توی سایت عمومی اونم پر زن میگی؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

تاپیک فمینیستی معروف نی نی سایت دوباره باز شده بشتابید🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5787201&slug=نظرتون-در-مورد-برابری-حقوق-و-مسئولیت-های-زن-و-مرد-چیه&postId=174536738

Future assistant professor

عنوان تاپیکتون منو یاد یه جوک انداخت

میگه از اایرانیه میپرسن راست میگن ایرانیا اول فحش میدن بعد سوال می پرسن؟

ایرانیه میگه  گوه خورده هر کی گفته حالا کی گفته؟  

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

عه این چه حرفیه

فکر نمی کردم اینقدر بی منطق باشید

رفتار بعضی از آقایون باعث میشه بعضی از خانما درخواستای این شکلی داشته باشن...و البته بالعکس..

من خودم نه حق طلاق گرفتم نه حق خروج از کشور  و همینکه مهریه ام کمه...ولی من و همسرم مثل دو تا انسان در کنار هم زندگی کردیم...

ناگفته نماند من دوتا سفر اولِ خارج از کشورمو تنها رفتم...

وقتی بچه هام از آب و گِل در اومدند تنهایی چند تا تور داخلی هم رفتم...

همسرم به معنای واقعی انسانه و انسانیت داره

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔
عه این چه حرفیه فکر نمی کردم اینقدر بی منطق باشید رفتار بعضی از آقایون باعث میشه بعضی از خانما درخ ...

از نظر استارتر شما بیجا کردی رفتی سفر تنهایی😒😒😒😒

خیلی جلوی خودمو گرفتم توهین نکنم بهش

دوستان برام دعا کنید
از نظر استارتر شما بیجا کردی رفتی سفر تنهایی😒😒😒😒 خیلی جلوی خودمو گرفتم توهین نکنم بهش

این آقا یا از طرف خانمش خیلی تحت فشاره...یا اینکه خیلی خودخواهه...در هر صورت به مشکل میخوره

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔