2777
2789
عنوان

نینی یار بیا لطفا یه راه چاره بگو

144 بازدید | 24 پست

سلام 

عرض ادب 

خسته نباشید

ببخشید من تقریبا ۴سال هست که میام سایت و خیلی فعالیت داشتم 

وای هربارکه دستم خورده خروج زدم نتونستم دوباره برگردم.(البته امروز یاد گرفتمو دوبارامتحان کروم که موفق شدم)

ولی تویاین چهار سال من هربار که ثبت نام کردم یه شماره جدید زدم چون شماره ی قبلی رو میگفت این شماره قبلا ثبت شده هست.

حالا من با دوتا شماره موبایل خودم 

دوتا شماره همراه شوهرم

دوتاشماره تلفن پدرم 

باشماره ی مادرم 

مادرشوهرم

۴تا خواهرهای خودم

۵تاخواهرهای شوهرم

برادرم وبرادرشوهرم 

عضو شدم 

الانم که دیگه شماره ای نمونده بود رفتم سراغ گوشی پدر شوهرم و باشماره ایشون عضو شدم.

لطفا همه ی شماره های فک وفامیل منو از سایت پاک کن که لازم شددوباره بتونم بیام.

فقط شماره خودم بمونه.

بلدم نیستم تگ کنمت...

لطفا بیا بخون.ممنون.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نی-نی-یار5#  

#نی-نی-یار-شب

سلام خسته نباشید. بیزحمت مشکل دوستمون رو حل کنید

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

با ایمیل بیا  نی نی یارم برات صدا زدم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
اخیییی عزیزم چقد خط😐

بله واقعا خیلی مذخرفه...

همه  شماره های فک و فامیل رو استفاده کردم.

دیگه اگه پاک نکنن مجبورم برم سراغ همسایه ها

تازه یکی از خواهرامم مشکوک شده...

نی نی یار تروخدا بگو من چیکار کنم هیشکیو نمیتونم تگ کنم حتی شمارو آبی میشه ها اما ارسال میکنم مشکی ...

عزیزم فکر کنم باید عدد ۵ آخر رو با کیبورد انگلیسی بنویسی

بله واقعا خیلی مذخرفه... همه  شماره های فک و فامیل رو استفاده کردم. دیگه اگه پاک نکنن مجبورم ...

خب همینو نگه دار دیگه

خروج نزن

بزنی هم 

بزن ورود 

شماره ت و رمزتو یادت باشع

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خب همینو نگه دار دیگه خروج نزن بزنی هم  بزن ورود  شماره ت و رمزتو یادت باشع

ببین خروج نمیزنم که فقط هر باردستم میخوره هر بارهزارتا بد و بیراه میگم به خودم.

عزیزم باایمیل هم میام بخام نظر بدم چیزی بگم میگهاول اطلاعات کاربری را تکمیل کنیدبعدم شماره میخاد

عه نه من با ایمیل ثبت نام کردم الان میام تو اون پیامی که برام از ایمیل اومده فعال شدن نام کاربری و ایمیل و رمزمی که خودم خواستمو میزنم و راحت میام و هر وقت خواستم پست و پیام میفرستم.

عه نه من با ایمیل ثبت نام کردم الان میام تو اون پیامی که برام از ایمیل اومده فعال شدن نام کاربری و ا ...

ولی من اینبار چون شماره ای پیدا نکردم ثبت نام کنم 

ثبت نام با ایمیل رو زدم 

بعد عضو شدم 

ولی خواستم لایک کنم یا نظر بدم یع صفحه ای اومد نوشت ابتدا اطلاعات کاربری خود را وارد کنید که اونجا شماره خواست...صددرصد از شماهم قبلاخواسته همون یبار اول میخاد