2777
2789
عنوان

کسی کیست داشته با ال دی خوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 41 پست
عمل کردم ایجاد شد ال دی خوردم ۲ ورق ۳ سانت شد سردیجات رو حذف کردم خداروشکر از بین رفت

وا بمونه این کیست من فک کنم بخاطر کلومیفن اینجوری شد. فعلا که سردیجات رو کمتر کردم خدا کنه از بین بره 

منم بروکلی و عسل و سیاهدانه فراسیون و بومادران و رازیانه هم میخورم نمیدونم تاثیر داره یا نه خدا کنه ...

منم کیست ۵سانتی دارم.حتمابایدآب بشه تااقدام کنی به بارداری.منم چندماهه قرص میخورم فایده نداره.میخورم بعدازدوماه میرم سونومیبینم اون یکی تخمدانمم داره.دیگه خسته شدم بچه هم ندارم

بعدازمُردنم هیچکس تکرارِ من نخواهد شد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کیست داشتم اما ریز بودن و نمیدونم چ نوعی بودن دکتر ال دی داد خوردم افتادن و موقعه افتادن خیلی درد ...

منم یه بارخوردم قرص.اصلامشخص نمیشه کی آب شدن

بعدازمُردنم هیچکس تکرارِ من نخواهد شد...
اره متاسفانه باز تنبلی بهتر از کیست بزرگه نه؟ حداقل احتمال باروری زیاده

من زود به زود پری میشدم رفتم گفت کیسته ،دکترمو عوض کردم گفت تنبلیه ،الانم قرص سیپروترون داده دارم میخورم ولی بچه نمیخوام فعلا

منم کیست تخمدان داشتم با قرص روکین دفع شد"ولی بجاش کیست سینه گرفتم

بمن روکین نداد دکتر نمیدونید کدوم قوی تره؟ کیست سینه که مشکل خاصی ایجاد نمیکنه؟ مثلا برا بارداری و اینا؟

بمن روکین نداد دکتر نمیدونید کدوم قوی تره؟ کیست سینه که مشکل خاصی ایجاد نمیکنه؟ مثلا برا بارداری و ا ...

فکر کنم روکین"نه کیست سینه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من با کیست سینه باردار شدم الانم به دخترچهارماهم خودم شیرمیدم

منم کیست ۵سانتی دارم.حتمابایدآب بشه تااقدام کنی به بارداری.منم چندماهه قرص میخورم فایده نداره.میخورم ...

وای خدا انشاالله سریع خوب خوب شی عزیزم میدونم چقدر سخته مخصوصا اگه بچه بخوای. نمیشه با کیست اقدام کنی؟ شاید باردارشه ادم و جذب شه 

فکر کنم روکین"نه کیست سینه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه من با کیست سینه باردار شدم الانم به دخترچهارماهم خ ...

ای جانم خدا حفظش کنه برات. اره کیست تخمدان خیلی بده برا منم دعا کن عزیزم تا یه فرشته هم بمن بده خدا

من یاسمین خوردم خوب شدم ولی بعد از یه مدتی دوباره برگشت دکتر گفت بخاطر مواد غذایی مثلا به مرغها هورمون میزنن که کیست سازه که اونم برای خانمها ضرر داره 

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد