2777
2789
عنوان

کادوی حرص درار نامزدم 😠

745 بازدید | 60 پست

بچها ما نزدیک ۵سال باهم دوستیم قصدمونم ازدواجه عکس کادو ولنمو گذاشتم . تازه امروز ادکلنو یه لاکو یه رژ دیگم اورده گف جا مونده بود . ۲ میلیون داده بهشون 😤😤😤😤 بهش گفتم چرا انقد هزینه کردی 😈👊 گفت اون لحظه که هدیتو دادم خوشحال شدی یدنیا برام ارزش داشت . 

من چه کنم با این؟ انقد خرج ولنو تولدو سالگرد  میکنه که نگو من اصلا راضی نیستم 😪

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟

پز زیر پوستی😏

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا خوش باش

حالا دغدغه ت شده چرا نامزدم لارجه؟😐

گرچ اگه وضع مالیش خوب نیست این دیگه اشتباس!!!

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

اصلا معلوم نیس داری پز میدی

خب الان ما چکار کنیم🤕

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

پز_زیر_پوستی#  

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐