2777
2789
عنوان

دعوت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونکه غرورشو شکسته دعوتتون کرده واسه آشتی پیش قدم شده خیلی بده اگه نرید خوب نیست آدم کینه ای باشه بر ...

خودم به شوهرم میگم از لج با خانوادتم شده میریم چون اونا فکر کردن بخاطر اونا ما باهم قهریم. قبلش خیلی باهم خوب بودیم هی بهمون میگفتن گرم نگیر باهاش

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

تجربه ی من میگه اگر قصد آشتی داشت باید یه جایی مثل خونه ی مادر شوهر از هم عذر خواهی میکردید. الانم ب ...

به شوهرم دیشب زنگ زدن گفت نه. بعد باز داداشش هی پیام داد که نه بیا. صبحم باهم رفتن کار گفته زنم شام درست میکنه ها منتظریم. بعدم زنش پیام داد به خودم. نمیدونم والا مشکوکه انگار 

به شوهرم دیشب زنگ زدن گفت نه. بعد باز داداشش هی پیام داد که نه بیا. صبحم باهم رفتن کار گفته زنم شام ...

من تو جاریام این حالتها رو میبینم با هم خوبن بعد قهر میکنن بعد آشتی دفعه بعد با کینه بیشتر قهر و منت که من آشتی کردم به نظر من چون مشکلاتشون رو فراموش نمیکنن و عذر خواهی ندارن همیشه مستعد قهرن‌.غیر از شما بقیه ی خانواده هم دعوتن؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

با رعایت جوانب احتیاط برو 😅 می خواد خودش رو پیش خانواده شوهر موجه و خوب نشون بده بگه ببینین من برای دوام رابطه خیلی تلاش کردم اون نکرد

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من تو جاریام این حالتها رو میبینم با هم خوبن بعد قهر میکنن بعد آشتی دفعه بعد با کینه بیشتر قهر و منت ...

نه فقط منو شوهرم. رفتیم و اومدیم