من و جاریم چندماهیه که باهم قهریم سر تولد بچش گه رفتیم و یه جریانایی پیش اومد و دعوامون شد و خیلی به هم بدوبیراه گفتیم. بعد الان حدود یه ماهه هی زنگ میزنن به شوهرم که باهم بریم بیرون تفریح و من گفتم نمیام و نرفتیم. حالا باز امشب دعوتمون کرده برا شام خونش. من گفتم نمیام ولی گیر دادن که نه ما شام پختیم و خود جاریم پیام داد رو گوشیم که شب منتظرم. حالا بنظرتون برم یا نرم؟ مشکوک نیس🙄🙄🙄.
تجربه ی من میگه اگر قصد آشتی داشت باید یه جایی مثل خونه ی مادر شوهر از هم عذر خواهی میکردید. الانم ب ...
به شوهرم دیشب زنگ زدن گفت نه. بعد باز داداشش هی پیام داد که نه بیا. صبحم باهم رفتن کار گفته زنم شام درست میکنه ها منتظریم. بعدم زنش پیام داد به خودم. نمیدونم والا مشکوکه انگار
به شوهرم دیشب زنگ زدن گفت نه. بعد باز داداشش هی پیام داد که نه بیا. صبحم باهم رفتن کار گفته زنم شام ...
من تو جاریام این حالتها رو میبینم با هم خوبن بعد قهر میکنن بعد آشتی دفعه بعد با کینه بیشتر قهر و منت که من آشتی کردم به نظر من چون مشکلاتشون رو فراموش نمیکنن و عذر خواهی ندارن همیشه مستعد قهرن.غیر از شما بقیه ی خانواده هم دعوتن؟
با رعایت جوانب احتیاط برو 😅 می خواد خودش رو پیش خانواده شوهر موجه و خوب نشون بده بگه ببینین من برای دوام رابطه خیلی تلاش کردم اون نکرد
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.