2777
2789
پوچی بی هدفی.اینکه توزندگیم هیچی نشدم اینکه آدم بی خاصیتی هستم ازاینکه تنهام وهیچکی وندارم.چرابهترین ...

خوب تعغیر کن سخت نیست که سعی کتاب بخونی خلاصه برداری کنی آخه تاپیک هاتو قبلنا خوندم 

چرا تاپیک پدر و پسر عوضی حذف شد 

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)
خوب تعغیر کن سخت نیست که سعی کتاب بخونی خلاصه برداری کنی آخه تاپیک هاتو قبلنا خوندم  چرا ...

مشاوره هم میرم ولی حس میکنم نای تغییرندارم فرارمیکنم ازش.فکرمیکنم خیلی توهمه زمینه هابابقیه فرق دارم یه جورایی حس بدبختی دارم هیی

اونوخودم گفتم حذف شه

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره هم میرم ولی حس میکنم نای تغییرندارم فرارمیکنم ازش.فکرمیکنم خیلی توهمه زمینه هابابقیه فرق دارم ...

ببین میشه تعغیر کرد اول باید به این عقیده رسید که چاره ای جز تعغیر ندارم همه یه زمان های رو از بقیه جاموندن در پیشرفت اما نباید هیمطنوری نگه داشته بشع اوکی 

ببین میشه تعغیر کرد اول باید به این عقیده رسید که چاره ای جز تعغیر ندارم همه یه زمان های رو از بقیه ...

فکرمیکنم دیگه دیرشده فکرمیکنم نمیتونم ازپسش برنمیام نمیخوام تلاش کنم واس زندگیم میدونمم ک تاوانشوسخت میدم

فکرمیکنم دیگه دیرشده فکرمیکنم نمیتونم ازپسش برنمیام نمیخوام تلاش کنم واس زندگیم میدونمم ک تاوانشوسخت ...

من پانزده سالم بود به اندازه ۸ساله ها بودم سعی کردم تعغیر کنم تو ۱۸سالگی از ۲۵ساله ها هم بهتر زندگی رو درک کردم صبر زو افزایش دادم و سعی کردم چیزایی مختلف یاد بگیرم 

الان ۲۳سالمه 

من پانزده سالم بود به اندازه ۸ساله ها بودم سعی کردم تعغیر کنم تو ۱۸سالگی از ۲۵ساله ها هم بهتر زندگی ...

افرین من درآستانه۲۵سالگی همون دختر۱۷ساله قبلم