2777
2789

این که میگن صد در صد الکیه و فقط برا تبلیغاته.اگه پسر میخوای اول از همه از خدا بخواه بعدم طبق رژیم و کیت تخمک گزاری پیش برو انشاءالله خدا بهت میده

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم رشتم .کجای رشتی؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

لوبیا ۹۹رو سرچ کن تو تاپیکاش راهنمایی میکنه 

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
برعکس ما  خدا برات نگهشون داره🤲

مرسی عزیزم ایشالادامنت سبزشه اونم پسر

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

هیچی طبیعی شد کلن خانواده همسرم پسردارن توحسرت دختریم هممون 

خانواده همسرم منم پسر دارن،همشون الان سه ماهه باردارم ان تی گفت احتمال بیشتر دختره،همشون ماتم گرفتن اعصابمو خرد کردن،به شوهرم میگم الان که اینا اینجوری میکنن بعد دنیا اومدنش نمیذارم فرشته کوچولومو ببینن

با اجازه استارتر دوستان من تا حالا از کیت تخمک گذاری استفاده نکردم کسی میدونه چطور باید کیت زد؟

مثل بی بی چک هست فرو میکنی داخل ادرار و تا پنج دقیقه باید خطها روشن بشه هر دو خط اگه روشن شد روز تخمک گداریته،روش هم نوشته

مثل بی بی چک هست فرو میکنی داخل ادرار و تا پنج دقیقه باید خطها روشن بشه هر دو خط اگه روشن شد روز تخم ...

ممنون عزیزم 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز