2777
2789
عنوان

همسایه وحشی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 47 پست

یا برید شکایت کنید و کلی جنگ و دعوا تحمل کنید

یا اینم که اگه میتونید جابجا بشید 

اگرم اون مستاجره کمی تحمل کنید تا دربیاد بیرون و سعی کنین تو این مدت اصلا باهاش برخورد رو در رو نداشته باشید و نبیندیش

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ حالا هی درخواست بده و مزاحمت ایجاد کن بدبخت این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر برای اهالی ساختمون دردسر و ناراحتی ایجاد میکنه، میتونید همگی با هم یه استشهاد جمع کنید، برید کلا ...

یه مشت بز دل جمع شدن دورمون هیچ کدومشون از ترس این سلیطه خانم جرات ندارن شکایت کنن

ب صابخونش همه اعتراض کنید

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
اون مستاجره خب ما صاحب خونه ایم

پس به صاحب خونه زنگ بزنید موضوع رو اطلاع بدید تا اون اجاره نامه رو تمدید نکنه وقتش تموم شد از اونجا بره خوش به حالتون مستاجره همسایه من صاحب خونه بود ما فروختیم از دستش رفتیم کاملا درکت میکنم حتما با صاحب خونه صحبت کنید

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
خیلی وحشی بود خیییلی ماهم نمیخواستیم کار به جای باریک بکشه

اینجور آدمای بی همه چیز رو باید مقابلشون ایستاد.

اینو بدون، فقط مثل سگ ولق واق میکنه ، یه بار جلوش وایستید همه چی حله.کوتاه نیاید به هیچ عنوان.

ما مستاجر نیستیم صاحب خونه ایم اون مستاجره

شکایت کنید. امضاء جمع کنید. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
دعوا سر چیه؟؟

این زنه کلا مشکل روانی و وسواس داره هربار ک از خونش میره در اهنی خونشو ک عین در زندان زاویراس محکم بهم میکوبه میبنده و قفل اهنی میزنه همشم شک داره خوب قفل نشده.انقد سروصدا میکنه.مام هیچی نگفتیم.یهروز اومد گفت کفشتونو از جلو در بردارید من نمیتونم در اهنیمو ببندم مامانمم گفت حالا که این انتقادکرد منم بگم ک درشو محکم نبنده و تموم شد اینجا دفعه بعد دیدمامانم کفششو خودشون گذاشتن بیرون گفت شماهم نذار خب انقد فحش داد و نعره کشید ک خدامیدونه