2821
2789
عنوان

چند شب پیش...

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 46 پست
بچه خیلی مسولیت داره از یه طرفم خییییلی به عزیزای زندگیم وابسته میشم میترسم از مهر مادری از اینکه ...

وای چ فکرایی میکنی تو بچه ک بیاد همه وجودت میشه بچه خدا وقتی خودش میده خودشم حافظ‌ش هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای جانم بسلامتی ان شالله❤

منون همچنین برا شما

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اونم مث من میگه فعلا تا چند سال دیگه بچه دار نشیم ولی حالا ک مشکوک به بارداریم میگه وقتی خدا داده خب ...

درسته عزیزم انشاالله که هرچی خیره همون بشه

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

من بچه دار شدن ارزومه

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792