2777
2789
عنوان

سوپ خوشمزه

198 بازدید | 10 پست

به نام خدا

آب پای مرغ سه تکه 

قارچ دو عدد 

سیب زمینی  یک عدد متوسط

هویج یک عدد متوسط 

رسته سوپ دو قاشق غذا خوزی

نمک فلفل سیاه زنجبیل زردچوبه 

جعفری دوباره غذا خوزی

گونه کوچک دوعدد

آب پای مرغ رو من پختم گذاشتم توی جا یخی و قالبی فریز سده  برای سوپ. +قارچ رنده شده +هویج رنده سده+سیب زمینی رنده شده و زردچوبه و زنجبیل و 4 لیوان ای گرم و دو عدد گوجه رنده شده. وقتینیم ساعت بپزد بعد نمک و جعفری و رشته سوپ رو اضافه کنید و بگذارید جا بافته. نوش جان آب لیمو هم میتوانید موقع سرو  توش بریزید

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود پای مرغ کلی خواص داره با پا مینداختی توسوپ اون رگه هاش برای بدن خوبه

اخه دیر میپزه  من یه بسته گرفتم با پیاز و کرفس و هویج و زنجبیل گذاشتم توی زود پز پخت بسته بندی کردم برای وقتهایی که سوپ میپزم. زن دایی ام پای کامل میاندازه تو سوپ ما لچه بویم اینقد نی ترسیدیم 😣

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

مرسی بابت آموزش گلی

کپی کردم تو گوشیم ذخیره کردم 🌺🌺💚💚🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مرسی بابت آموزش گلی کپی کردم تو گوشیم ذخیره کردم 🌺🌺💚💚🌺🌺

آن شالله بپزی خوشت بیاد من هر چیزی درست میکنم خوب میشه اینجا میزارم میگم شاید کار یه نفر و راه بندازه یا ایده بده. ممنون از شما بابت اظهار نظرت

راستی این دستور برای سه نفر هست و اگر پودر انبه هم داشتید یه قاشق مربا  خوری بریزید توش خیلی خوشمزه میشه و قوام میده

آن شالله بپزی خوشت بیاد من هر چیزی درست میکنم خوب میشه اینجا میزارم میگم شاید کار یه نفر و راه بنداز ...

مرسی کار خیلی خوبی میکنی گلی 🌺💚🌺💚🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!